Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΘΑΝΟΥ και τωρα τι ???????


Με ποινές επτά και 15 μηνών αντίστοιχα τιμωρήθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου για τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίω
Ποινή φυλάκισης 31 μηνών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον Κώστα Κεντέρη και την Κατερίνα Θάνου και 33 μηνών με αναστολή στον προπονητή τους, Χρήστο Τζέκο, για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.
σης και κατάθεσης, ενώ ποινές έξι έως οκτώ μηνών επιβλήθηκαν...
στους επτά κατηγορούμενους γιατρούς του ΚΑΤ, που κρίθηκαν ένοχοι για παράβαση καθήκοντος και συνέργια σε παράβαση καθήκοντος.
Υπενθυμίζεται ότι στην πρότασή του ο εισαγγελέας Έδρας είχε ζητήσει την ενοχή όλων των κατηγορουμένων, χαρακτηρίζοντας «σκηνοθετημένο και προμελετημένο» το επίμαχο τροχαίο και «αβάσιμο» ακόμα και τον ισχυρισμό περί ατυχήματος, ενώ όπως υποστήριξε, υπεύθυνος για την όλη σκηνοθεσία ήταν ο προπονητής των δύο αθλητών Χρήστος Τζέκος, για τον οποίο ζήτησε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Αντίθετα ζήτησε να αναγνωριστεί στους αθλητές ελαφρυντικό εξαιτίας της «ψυχικής εξάρτησης» που, όπως είπε, είχαν από τον προπονητή τους.
Οι συνήγοροι των δυο αθλητών αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν αναγνωρίστηκε στους πελάτες του το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου. Την ίδια στάση κράτησε και ο Χρήστος Τζέκος. Η ποινή είναι εφέσιμη και αναμένεται όλοι οι καταδικασθέντες να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,:press-gr.blogspot.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου