Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ . ΠΗΛΙΟ


Αγαπητοί επισκέπτες,

    Στους πρόποδες του νοτιοδυτικού Πηλίου, του βουνού των Κενταύρων και σε απόσταση 18 km από την πόλη του Βόλου, βρίσκεται το χωριό μας, τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, η πιο όμορφη παραλία του Παγασητικού κόλπου.

    Εδώ θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της θάλασσας και του κοντινού βουνού, απολαμβάνοντας όλες τις εποχές του χρόνου τον υπέροχο συνδυασμό τους, μιας και η προνομιακή θέση του χωριού προσφέρεται για ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές αλλά και ως ορμητήριο για χειμερινές αποδράσεις στο χιονοδρομικό κέντρο των Χανίων, όπως επίσης και για περιηγήσεις στα γύρω κοντινά γραφικά χωριά του Πηλίου.

    Το χωριό μας, ίσως το πιο γνωστό Τουριστικό θέρετρο του Πηλίου φημίζεται για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρει, καθότι διαθέτει πλήρης αγορά καταστημάτων και χώρων ψυχαγωγίας ή εστίασης καθώς κι ένα μεγάλο αριθμό καταλυμάτων ποιότητας, που είναι σε θέση να καλύψουν κάθε απαίτηση και να ανταποκριθούν σε κάθε βαλάντιο.

    Η πρόσβαση σ' αυτό είναι χαρακτηριστικά εύκολη χωρίς προβλήματα οδικού δικτύου και υπάρχει επάρκεια σε χώρους ελεύθερης στάθμευσης χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

    Η ιστοσελίδα που διαβάζεται έχει σχεδιαστεί από τον Σύλλογο Τουριστικής Ανάπτυξης Καλών Νερών, ο οποίος απαρτίζεται από το σύνολο σχεδόν των καταστηματαρχών και ξενοδόχων του χωριού μας και σκοπός του είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσίαση, κατάρτιση και οργάνωση του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

    Επισκεφθείτε τον πανέμορφο τόπο μας και σας δίνουμε την υπόσχεση ότι οι υπέροχες στιγμές που θα περάσετε μαζί μας, θα κάνουν τις διακοπές σας πραγματικά αξέχαστες.

    Και μην ξεχνάτε! Τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ δεν είναι μόνο τόπος θερινών διακοπών αλλά παρέχουν φιλοξενία και εξυπηρέτηση όλες τις εποχές του χρόνου, ιδιαίτερα τον χειμώνα όπου τα δωμάτια στο ορεινό Πήλιο είναι λιγοστά το χωριό μας αποτελεί την ιδανική λύση για τις εξορμήσεις σας στο βουνό.

Καλώς ορίσατε!!

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου