Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ο Αγρότης Λιανοκλαδίου θα γίνει ΑΣ ΛΑΜΙΑ και ο ΑΣ ΛΑΜΙΑ…Αγρότης!


Ευοδώθηκε το προξενιό Λαμίας-Λιανοκλαδίου.
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση συνένωσης του ΑΣ ΛΑΜΙΑ με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και την  συμμέτοχη της νέας ομάδας στο  πρωτάθλημα  της Δ Εθνικής κατηγορίας.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Σωτήρης Κουτσοβέλης που ορίστηκε μέλος της τριμελούς επιτροπής του Αγρότη Λιανοκλαδίου  για την διαβούλευση με τον ΑΣ ΛΑΜΙΑ τόνισε ότι  το ΔΣ του Αγρότη συμφώνησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την συνένωση των δύο ομάδων.
«Δυστυχώς ο Αγρότης   μέσα στην  οικονομική συγκυρία δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος στην Δ Εθνική στο νέο  πρωτάθλημα. Έτσι  η συνένωση  είναι η μονή προοπτική για μια ομάδα που κρατήθηκε ηρωικά στην Δ Εθνική κατηγορία και  εν πολλοίς αυτό το  οφείλει και στον προπονητή της Μάκη Ζαχαρόπουλο…» τόνισε ο  κ. Κουτσοβέλης.
Όμως έθεσε και έναν  προβληματισμό  « η νέα ομάδα θα αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο της Λαμίας όμως και το Λιανοκλάδι δεν μπορεί να μην έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα να αθλούνται τα παιδιά μας γιατί η άποψη μας είναι  και  για να τηρήσουμε και τους ισχύοντες κανονισμούς η νέα ομάδα  αναγκαστικά θα ονομάζεται Αγρότης και σταδιακά θα αλλάξει όνομα ,θα γίνει ΑΣ ΛΑΜΙΑ ,ταυτόχρονα ο ΑΣ Λαμία που βρίσκεται στην  Α1 τοπική κατηγορία θα μετακινηθεί στο Λιανοκλάδι και  σταδιακά θα μετονομαστεί σε Αγρότη Λιανοκλαδίου…».
Ο Αγρότης θα γίνει ΑΣ ΛΑΜΙΑ και ο  ΑΣ ΛΑΜΙΑ…Αγρότης!




Ευοδώθηκε το προξενιό Λαμίας-Λιανοκλαδίου.





Mετά από πολύ σκέψη, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις επί συζητήσεων αλλά και ενδοσκοπήσεων , η απόφαση ελήφθη.
Η Λαμία χρειάζεται μία ισχυρή ομάδα και αυτό μόνο με την συνεργασία Αγρότη Λιανοκλαδίου και ΑΣ Λαμία μπορεί να επιτευχθεί.
Ο πρόεδρος της Λαμίας Γιώργος Ζαγγανάς με τις δηλώσεις του την περασμένη βδομάδα στον FM-1 μας είχες προιδεάσει για το τι σχεδιάζεται . Σήμερα μια μέρα μετά την Γενική Συνέλευση του Αγρότη Λιανοκλαδίου, ο αντιδήμαρχος Λαμιέων και μέλος της 3μελούς επιτροπής που εξουσιοδοτήθηκε να διεκπεραιώσει την διαδικασία συνεργασίας Σωτήρης Κουτσοβέλης μας έδωσε τις λεπτομέρειες.
Η συνέλευση του Αγρότη,αφού τακτοποίησε τα εσωτερικά της με την ομόφωνη έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και την απαλλαγή της διοίκησης , εξουσιοδότησε την 3μελη επιτροπή αποτελούμενη από τον Σωτήρη Κουτσοβέλη, Κώστα Αποστολόπουλο και Γιώργο Τσώνο να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα για τη συνεργασία, τους όρους συμφωνίας και τις δεσμεύσεις για την τροποποίηση των καταστατικών των δύο σωματείων, που θα γίνει το προσεχές Φθινόπωρο.
Με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από τις δύο πλευρές θα εξοφληθούν, από το Δ.Σ. του ΑΓΡΟΤΗ, όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες από το περσινό πρωτάθλημα.
Οι διαδικασίες θα προχωρήσουν γρήγορα ώστε με την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου όλα να είναι έτοιμα.Στόχος όπως εξήγησε στις δηλώσεις του ο κος Κουτσοβέλης είναι αν δημιουργηθεί μια νέα ισχυρή ομάδα που θα αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα και θα έχει έδρα το ΔΑΚ της Λαμίας. Την ίδια ώρα και ως φυτώριο της πρώτης ομάδας θα λειτουργεί και μια δεύτερη που με έδρα το γήπεδο Λιανοκλαδίου θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΦ.

ΠΗΓΗ   http://www.lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου