Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Το IKEA στηρίζει τον παιδικό σταθμό του Δομοκού!



Το IKEA στηρίζει τον παιδικό σταθμό του Δομοκού, με την ένταξή του στο πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς», με μια σημαντικότατη χορηγία. Το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» από την ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.
Η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, δημιούργησε, πριν από τρία χρόνια, το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς». Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς στις ευρύτερες περιοχές των καταστημάτων ΙΚΕΑ, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά θα μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές.
Συνολικά, μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ έχει διαθέσει προϊόντα αξίας 150.000 ευρώ σε πάνω από 25 Σταθμούς σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δημιουργώντας μια καλύτερη καθημερινή ζωή για περισσότερα από 500 παιδιά. Τα προϊόντα για την διαμόρφωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών επιλέγονται με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς των σταθμών.

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Δομοκού κ. Δημήτρη Τζιαχρήτσα προς την εταιρία και σχετικές φωτογραφίες:  ΕΔΩ  http://domokos-news.blogspot.gr/2016/07/ikea.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου