Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΔΟΜΟΚΟΣ: Επιστολή του Έλληνα αγρότη Δημήτρη Παπαγυιού προς τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!



Μια ακόμη προσπάθεια, με την ίδια πάντα αγνή πρόθεση, αυθεντικότητα και αγάπη για την πατρίδα και τον τόπο του, πραγματοποιεί ο Δημήτρης Παπαγυιός, από την Άνω Αγόριανη Δομοκού, 70χρονος «Έλληνας αγρότης» όπως δηλώνει ο ίδιος.

Μετά το  τηλεγράφημα στον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και την επιστολή προς τον τότε υπουργό οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη, επανέρχεται με δύο επιστολές η μία προς τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η δεύτερη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Η πρώτη αφορά πρότασή του για το επίκαιρο ζήτημα του ιστορικού - θρηκευτικού μνημείου της Αγιάς Σοφιάς  και η δεύτερη το φλέγον θέμα του κόστους της αγροτικής παραγωγής, ιδιαίτερα των σιτηρών, και στην οποία θίγει με τον καυστικότερο, δηκτικότερο και αληθινό τρόπο, την αδιαφορία των ιθυνόντων για την πορεία της αγροτικής τάξης στη χώρα μας.

Διαβάστε τις επιστολές και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Απλά εμείς θα σημειώσουμε πως ο συντοπίτης μας Δημήτρης Παπαγυιός αποτυπώνει, με το δικό του γλαφυρό τρόπο, πράγματα που ίσως πολύ από μας θα ήθελαν, αλλά ποτέ δεν τόλμησαν.

Η επιστολή προς τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  ΕΔΩ: http://domokos-news.blogspot.gr/2016/07/blog-post_9.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου