Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έρχονται στην ΕΡΤ - Αναλυτικά όλες οι μεταδόσεις ΕΔΩ

Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα καλύψει τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «ΡΙΟ 2016», που θα διεξαχθούν από τις 3 μέχρι και τις 21 Αυγούστου.

Η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ HD
, θα μεταφέρουν σε όλους τους Έλληνες τον παλμό, το πάθος και τα επιτεύγματα των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν περισσότερες από 920 ώρες προγράμματος από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.
Συγκεκριμένα:
Η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει τα κεντρικά αθλήματα (στίβο, κολύμβηση, κ.ά.) καθώς και τις Τελετές Έναρξης και Λήξης, η ΕΡΤ2 μετατρέπεται σε αμιγώς ολυμπιακό κανάλι, καλύπτοντας όλα τα υπόλοιπα αθλήματα με 24ωρο ολυμπιακό πρόγραμμα και με έμφαση κυρίως στις ελληνικές συμμετοχές, ενώ και η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει καθημερινά 15 ώρες απευθείας πρόγραμμα ολυμπιακών αγώνων.
Η ERT HD θα μεταδώσει σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το 24ωρο πρόγραμμα των αγώνων που θα μεταδίδονται και μέσω της ΕΡΤ-2.
Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες καιδιαδικτυακά, αναμεταδίδοντας για τους εντός Ελλάδος χρήστες τα ολυμπιακά αθλήματα, μέσα από την υπηρεσία WebTV, από τα τρία αθλητικά διαδικτυακά κανάλια, ενώ συνεχή πληροφόρηση για ό,τι συμβαίνει στους αγώνες θα προσφέρει η δημοσιογραφική ομάδα του www.ert.gr.
Σε ολυμπιακή τροχιά μπαίνει και η ΕΡΑ Σπορ, το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, με ειδικώς διαμορφωμένο 24ωρο πρόγραμμα μεταδόσεων και εκπομπών, σε ανοιχτή γραμμή με το Ρίο και τους απεσταλμένους της ΕΡΤ.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου