Υλικά
2 Φλυτζάνια μυζήθρα
1 Φλυτζάνι φέτα
1/2 Φλυτζάνι κεφαλοτύρι ή κασέρι
5 Φέτες προσούτο
5 Λιαστές τομάτες
1 Πράσινη πιπεριά
2 Αυγά
Ρίγανη
500γρ. Φύλλο σφολιάτα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα 3 τυριά, το προσούτο σε λεπτές φέτες, την πιπεριά σε φέτες και την τομάτα σε μικρά κομμάτια.
Ρίχνουμε
λίγη ρίγανη και τα αυγά, ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε το πρώτο φύλλο
σε πυρέξ. Τρυπάμε με το πηρούνι τη σφολιάτα και ρίχνουμε τη γέμιση.
Την
άλλη σφολιάτα την κόβουμε σε λωρίδες και πλέκουμε καλαθάκι πάνω στην
γέμιση. Αλείφουμε με αυγό και τυρί τριμμένο στους 180 βαθμούς για 45
λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου