Τρίτη 14 Μαΐου 2013

24-26 Μαΐου 2013: 3ήμερο Αγρομουσικό Φεστιβάλ στην "Ευμέλεια"


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οργανώνεται το πετυχημένο Αγρομουσικό Φεστιβάλ, με μουσική, καλό φαγητό και χορό, στο γνωστό αγρόκτημα "Ευμέλεια" στη Λακωνία, στην εύφορη γη του αιωνόβιου ελαιώνα.
Το όραμα είναι μια ετήσια σύναξη ανθρώπων που αγαπούν την καλή μουσική, τη συλλογικότητα, το χορό, τη φύση. Αν ανήκετε σ' αυτούς, λοιπόν, αποδράστε σ' αυτό το τριήμερο πάρτυ!

Σκοπός των διοργανωτών είναι να εισάγουν αρμονικά στοιχεία και γνωρίσματα της αστικής κουλτούρας (μουσική, εικαστικές εγκαταστάσεις, αισθητική χώρου, μπαρ) στο φυσικό και αγροτικό περιβάλλον.
Απευθύνεται σε ανθρώπους που επιζητούν τη φεστιβαλική κατασκηνωτική εμπειρία σε μια διοργάνωση που μπορεί να καλύψει τις αισθητικές αλλά και πρακτικές τους ανάγκες στη μουσική, το φαγητό, τις παροχές, τα γενικότερα ερεθίσματα ψυχαγωγίας, ενώ πιθανώς επιθυμούν και μια προσέγγιση με το τρίπτυχο επαρχία, γη, αυθεντικότητα.
Άλλωστε, τι καλύτερο από τους εύφορους αγρούς με το κόκκινο χώμα και τις ελιές, κάτω από τον ήλιο και το ολόγιομο μαγιάτικο φεγγάρι.

Μόνο, σπεύσατε γιατί οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και οι μέρες που απέμειναν λίγες!


 Περαιτέρω πληροφορίες - be@agromusicfestival.gr  Για ερωτήσεις στην παραπάνω ηλ. διεύθυνση και στο 6974 998528 (μεταξύ 5 μ.μ. και 9 μ.μ. κάθε μέρα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο   http://diakopes.in.gr/trip-ideas/article/?aid=209069
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου