Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΛΑΡΙΣΑ - Ο Τόνι Σφήνος στο ΜΥΛΟΣ 1927

sfinos1
Σάββατο 11 Μαϊου | 22:30 | Είσοδος 12 €, ελάχιστη κατανάλωση 5€

"Μια περσόνα μαγική, ένας international playboy, που αν και γεύτηκε κάθε μορφή επιτυχίας και ηδονής, αποφάσισε να γυρίσει στις ρίζες του και να ανατρέψει την κατάσταση της Ελλάδας. Είναι άραγε έτοιμη η Ευρώπη για το μεγαλείο του Λουδοβίκου των Καλαβρύτων; Ποια είναι τα σχέδια του για όλους εμάς; Σε ποια αναπάντεχα μονοπάτια ηδονής θα μας οδηγήσει ο ηγέτης της;
Δεν είναι μόνο η αλαβάστρινη προσωπικότητα, το σμιλεμένο από τις εμπειρίες της ζωής κορμί, το διαπεραστικό ηλεκτροφόρο βλέμμα που προκαλεί πανικό και θύελλα στα πλήθη και στα ήθη ακόμα και πίσω από τα μαύρα γυαλιά... Δεν είναι μόνο η κρυστάλλινη φωνή, η 24ων καρατίων λάμψη, το άγγιγμα του Μίδα που περικλείει ένα κοφτερό μυαλό και μια αξεπέραστη γοητεία.... Είναι ο ημίθεος που κυκλοφορεί ανάμεσά μας, ο πρίγκιπας του πάθους, ο οργασμός της επιτυχίας, το αβυσσαλέο αρσενικό, η αδυσώπητη έκφραση της τέχνης, ο βασιλιάς στο ανάκτορο της διασκέδασης και της γοητείας... ένας καλλιτέχνης της ζωής.... Η έσχατη στιγμή έφτασε και ήδη γράφεται στην ιστορία..."
Το παραπάνω αποτελεί μέρος από το προσωπικό "βιογραφικό" του Τόνι Σφήνου, και το παραθέτουμε γιατί, κακά τα ψέματα, ότι άλλο και να γράψουμε δε θα ανταποκριθεί στο show που παρουσιάζει. Πριν κάποιους μήνες είχαμε την χαρά να αποσπάσουμε και μια ιδιαίτερη συνέντευξη, την οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: 2410 256404


ΠΗΓΗ   http://www.larisaout.gr/
 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου