Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΡΙΣΑ: Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου – λυκείου


 Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου – λυκείου από το Δίκτυο Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών Λάρισας, με πρωτοβουλία και οργάνωση των φροντιστηριακών μαθημάτων, που απευθύνονται σε παιδιά όλων των τάξεων να ανήκει στην ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας.

Αυτή την περίοδο συγκεντρώνονται οι συμμετοχές εκπαιδευτικών που επιθυμούν να διδάξουν, ενώ ήδη έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή μαθητών της πόλης.

Τα φροντιστηριακά μαθήματα προβλέπεται να ξεκινήσουν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, θα πραγματοποιούνται σε αίθουσες του 4ου Γυμνασίου Λάρισας (που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Ανθίμου Γαζή), τις ώρες από τις 5 μ.μ. έως τις 9μ.μ., με ολιγομελή τμήματα για κάθε τάξη και μάθημα.

Οι αίθουσες έχουν παραχωρηθεί γι’ αυτό το σκοπό ενώ τα λειτουργικά έξοδα, θα αναλάβει η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας με την σχολική επιτροπή του Δήμου Λαρισαίων.

Τα μαθήματα στα οποία θα παρασχεθεί βοήθεια στα παιδιά, είναι τα μαθηματικά, αρχαία, γλώσσα, φυσική, βιολογία, χημεία, ξένες γλώσσες κ.ά. Έχει αποφασιστεί κάθε τμήμα να μην υπερβαίνει τα δέκα άτομα, ενώ μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές τόσο από τη Λάρισα, όσο και από κοινότητες της ευρύτερης περιοχής της.

Από μαθηματικοί και φιλόλογοι, μέχρι βιολόγοι, καθηγητές αγγλικών, γαλλικών και καλλιτεχνικών, είχαν δηλώσει συμμετοχή, ενώ τη διάθεσή τους να προσφέρουν επίσης βοήθεια είχαν εκφράσει παράλληλα και πολιτικοί μηχανικοί, οικονομολόγοι μέχρι και νοσηλευτές για τα ειδικά μαθήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες ή εγγραφές, στον πρόεδρο κ. Γ. Νταφούλη: 6942- 512874 και στους κ. Χρήστο Ντελή: 6972 -261625 και Δημήτρη Παπαδόπουλο: 6978- 997235.

 

ΠΗΓΗ   http://paidis.com 

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου