Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μάθετε λεπτομέρειες για την ταινία του ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ με Δούκισσα Νομικού και Χρήστο Χολίδη!


Μάθετε λεπτομέρειες για την ταινία του Μάρκου Σεφερλή με Δούκισσα Νομικού και Χρ
Λεπτομέρειες για την πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα έδωσε στην Espresso ο Μάρκος Σεφερλής!
Η ταινία θα λέγεται «Χαλβάι 5-0» και θα πρωταγωνιστήσουν επώνυμοι της showbiz, όπως η Δούκισσα Νομικού, ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Λευτέρης Πανταζής σε ρόλους έκπληξη! Το φιλμ θα αφορά παρωδίες επιτυχημένων ταινιών του Hollywood.
Ο ίδιος είπε για την πλοκή της ταινίας: «Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος και ο αστυνόμος Μπέκρας, τον οποίο υποδύομαι εγώ, προσπαθεί να διαλευκάνει το έγκλημα. Έχει πολλές ανατροπές μέσα. Είναι τελείως διαφορετικό το είδος από τις κωμωδίες που βλέπουμε στην Ελλάδα. Είναι γεμάτο γκανγκς, δηλαδή ανατροπή του λόγου και της εικόνας. Αυτό που κάνω εγώ τόσα χρόνια και στις εκπομπές μου. Έχει πολύ post production, πολλά εφέ που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, με εκρήξεις υλικών και όχι μόνο. Θα παίξουν πολλοί γκεστ, φίλοι τραγουδιστές. Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού θα είναι σε ρόλους-κλειδιά. Έχω μιλήσει επίσης και με το Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος έχει δεχθεί να συμμετάσχει στην ταινία και γουστάρει πολύ. Θα τους δούμε σε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που τους ξέρουμε».
Για τους πρωταγωνιστές και τους ρόλους τους, δήλωσε: «Ο Χολίδης θα κάνει έναν ταξιτζή. Το “Χαλβάι 5-0” θα εμπεριέχει παρωδίες γνωστών ταινιών γυρισμένες με τον ίδιο τρόπο. Η Δούκισσα Νομικού θα κάνει την Ούμα Θέρμαν στο “Kill Bill” και θα κάνουμε αναπαράσταση της σκηνής στην οποία εγώ μεταμφιέζομαι σε Γιαπωνέζα, γιατί έχω ένα ρολόι-πολυεργαλείο σαν αστυνόμος με πολλά γκάτζετ. Πατώ κουμπιά και μεταμφιέζομαι. Είναι κάτι ανάμεσα στον αστυνόμο Σαΐνη και παρωδία Τζέιμς Μποντ. Για να μονομαχήσω μαζί της, πατώ το κουμπάκι, γίνομαι Γιαπωνέζα και βλέπουμε ακριβώς τη σκηνή με τα σπαθιά, με πετάγματα στον αέρα και με ανάποδες τούμπες».
Περιμένουμε με ανυπομονησία εξελίξεις!


ΠΗΓΗ   http://www.athensbars.gr 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου