Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: O Διονύσης Τσακνής το Σάββατο 21 Απριλίου στη “Χώρα”


Μετά  τις  πολύ  επιτυχημένες  εμφανίσεις  του   Διονύση Τσακνή στην Αθήνα,  ξεκίνησε  μια μεγάλη  περιοδεία  στην  Ελλάδα  αλλά  και  στην  Κύπρο. Ο Διονύσης  θα  βρίσκεται   στο τόπο τεχνών  « ΧΩΡΑ »   το Σάββατο 21 Απριλίου   για  μία  και  μοναδική  εμφάνιση.
Ο  Διονύσης   Τσακνής σπούδασε  οικονομικές επιστήμες  και μουσική   μα  τον κέρδισε η  Μουσική.   Για δύο χρόνια δίδαξε θεωρητικά της μουσικής στο δημοτικό ωδείο της πόλης του,  την Καρδίτσα.  Έχει εκδώσει 23 δίσκους,  έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Έχει αποσπάσει τρία βραβεία για τη μουσική του (δύο για το θέατρο και ένα για το τραγούδι) και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συναδέλφους του συνθέτες και στιχουργούς.  Αναμένοντας  πάντα  καινούριες συνεργασίες,  τα τραγούδια του έχουν τραγουδηθεί  από άξιους και δημοφιλείς τραγουδιστές, τραγουδίστριες και ηθοποιούς.

Το 2007 ανέβηκε στην Πάτρα το θεατρικό μουσικό του έργο  « Τι γυρεύεις στον ύπνο μου πατέρα; ».   Το παραπάνω έργο ήταν στα πλαίσια του οργανισμού  « ΠΑΤΡΑ  – Πολιτιστική  Πρωτεύουσα  της  Ευρώπης ».

To 2011 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις  Νεφέλη, το cd –  ΕΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ – σε ποίηση Γιάννη Σκαρίμπα και παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο μέγαρο μουσικής τον Γενάρη του 2012 με τη συμμετοχή της σύγχρονης Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Διονύση Τσακνή,   καθώς  και  τραγούδια   φίλων του,  που  ο Διονύσης πάντα έχει στο ρεπερτοριό του.

Μαζί  του  τραγουδάει  η  Κασιανή  Λειψάκη μια  ιδιαίτερη φωνή που ο Διονύσης  πιστεύει  πως  θα  αφήσει  εποχή  στο  Ελληνικό  τραγούδι.

http://mag24.gr   ///     http://www.lamiatimes.gr



ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ ΧΩΡΑ

Οργάνωση Κοινωνικών Εκδηλώσεων


Λελέϊκα, Υπάτη, 35016, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Τηλέφωνο
:

Περιγραφή Επιχείρησης
Ένας πολυχώρος στους πρόποδες της Οίτης λίγο έξω από τη Λαμία. Εδώ διοργανώνεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ της περιοχής, το φεστιβάλ Οίτης. Στον χώρο λειτουργεί εκτός του συναυλιακού χώρου, το μπαρ - καφετέρια Κόσμος και το εστιατόριο Η κατσαρόλα της μαμάς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εστιατόριο, καφέ,μπαρ, διοργάνωση συναυλιών, εκθέσεων, διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων, παιδική χαρά.εδώ Φιλοξενείται κάθε καλοκαίρι το φεστιβάλ Οίτης.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου