Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Δωρεάν λάδι και ελιές μοίρασε ο Γκλέτσος στους κατοίκους του Δήμου Κερατσινίου– Δραπετσώνας


Στις 2 Απριλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο  Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, προσέφερε δωρεάν στους κατοίκους του  Δήμου Κερατσινίου– Δραπετσώνας εκλεκτές βρώσιμες ελιές Στυλίδας καθώς και συσκευασμένο - πιστοποιημένο λάδι, προσφορά των ελαιοπαραγωγών της Ανατολικής Φθιώτιδας. Τόπος  Διανομής ήταν ο Άγιος Φανούριος  Δραπετσώνας.

Αγρότες από την περιοχή, μαζί και ο δήμαρχος Στυλίδας, προσέφεραν δωρεάν στους κατοίκους του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας εκλεκτές βρώσιμες ελιές Στυλίδας, καθώς και συσκευασμένο λάδι.

Όπως εξήγησε ο κ. Γκλέτσος, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν παρευρέθηκε απλώς στον χώρο, αλλά μοίρασε και ο ίδιος τα ντόπια προϊόντα, σκοπός είναι να προωθηθεί η σοδεία της περιοχής,, αλλά και να βοηθηθούν οι οικονομικά ασθενείς οικογένειες που πλέον αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Συνολικά, στο σημείο βρέθηκαν από 300 άτομα που είχαν τη δυνατότητα να πάρουν δωρεάν προϊόντα, ενώ ο κ. Γκλέτσος τόνισε ότι "δεν είναι η τελευταία φορά που προβαίνει σε μια τέτοια πράξη, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες".

Πηγή φωτό: www.radar.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου