Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κρητικά προϊόντα στον Πειραιά: ΕΚΘΕΣΗ 5-9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

kritikaproionta

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά διοργανώνουν έκθεση με κεντρικό σημείο αναφοράς τα κρητικά ποιοτικά προϊόντα και την προβολή τους. Τίτλος της έκθεσης “Από το χωράφι στο ράφι και από τον παραγωγό στην καταναλωτή”. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Mαρτίου 2014, στον Τινάνειο Κήπο (έναντι Ι.Ν Αγίας Τριάδας), στον Πειραιά.
Η συγκεκριμένη έκθεση διοργανώνεται για δεύτερη φορά εκτός Κρήτης και στοχεύει στο να προδιαθέσει τον καταναλωτή να απαιτεί να υπάρχουν τα κρητικά προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων τροφίμων του κάθε Δήμου, όπου φιλοξενείται.
Στόχος της έκθεσης επίσης είναι να φέρει σε άμεση επαφή τους παραγωγούς με τους καταναλωτές, ως προς τις απαιτήσεις τους για πιστοποιημένα, διασφαλισμένα και σωστά τυποποιημένα ποιοτικά προϊόντα.
Βασική επιδίωξη του Δήμου Χανίων, άλλωστε, είναι να βρίσκονται τα κρητικά προϊόντα σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, καθώς επίσης, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να καταναλώνουμε τοπικά και κατ΄ επέκταση Ελληνικά προϊόντα.
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου