Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η πιο γλυκιά Γεύση της Λευκάδας!!!!

Όταν η παράδοση μπλέκεται γλυκά με τα αγνότερα υλικά ενός τόπου και την αγάπη των ανθρώπων του για τα προϊόντα που προσφέρουν, τότε η Γεύση είναι ασυναγώνιστη.
Η πιο γλυκιά Γεύση της Λευκάδας
Το ομώνυμο κατάστημα είναι το παλαιότερο εργαστήρι λευκαδίτικων προϊόντων και θα το βρείτε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Λευκάδας. Πολύχρωμα μπουκάλια και όμορφες συσκευασίες κλείνουν μέσα τους όλο το νησί, με παραδοσιακές λιχουδιές που παρασκευάζονται αποκλειστικά με λευκαδίτικο θυμαρίσιο μέλι, αμύγδαλα, σουσάμι και ελαιόλαδο.
Στη Γεύση θα βρείτε τις φημισμένες λαδόπιτα, λεμονόπιτα και πορτοκαλόπιτα, όπως και τα ανάρπαστα μαντολάτα, τα παστέλια, τη συκομαΐδα (σύκο, μέλι, καρύδια, σουσάμι), το δροσάτο (αμυγδαλωτό με ινδική καρύδα), τη βερικοκάδα, τα γλυκά του κουταλιού, τις περίφημες φακές Εγκλουβής, το λικέρ της Λευκάδας Ροζολί, το εκλεκτό λευκαδίτικο κρασί των ποικιλιών Βερτζάμο και πολλά ακόμη. Αν μη τι άλλο, ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε πίσω στην πόλη την πιο γλυκιά γεύση από τις διακοπές σας στην πανέμορφη Λευκάδα.

Δαίρπφελδ 46, Λευκάδα, τηλ.: 26450 23424



ΠΗΓΗ   http://www.ethnos.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου