Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: ΑΓΡΟΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ Β. ΓΚΑΝΗ και Δ. ΔΗΜΟΓΙΑΝΝΗ

Β.Γκανής: Μην μιλάτε για αγώνες! Δριμεία επίθεση κατά των αγροτών κυρίως του  Παμφθιωτικού και προσωπικά κατά του προέδρου του Δημήτρη Δημογιάννη εξαπέλυσε μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρώην πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Βόρειας Φθιώτιδας Βάϊος Γκανής σχολιάζοντας την απόφαση τους να αποχωρήσουν από τα  μπλόκα.
«Για ποια  μπλόκα μιλάμε, γιαυτή την κωμωδία με τα χάδια των σταϊκουροθρεμένων όψιμων αγροτοσυνδικαλιστών;
Αυτών που  εγκλώβισαν τους αγρότες  να παρατάξουν τα τρακτέρ στην Έκθεση Λάμιας που δεν είχαν ούτε οπτική επαφή με την Εθνική οδό και  έκαναν  βόλτες  μοιράζοντας ρυζάκι και οπωρολαχανικά;
Αυτά δεν είναι αγώνας ,αγώνας είναι στη δρόμο , να ματώσεις  να μην υπολογίζεις προσωπικό  η πολιτικό  κόστος , να συγκρουστείς μέχρι να δικαιωθείς…
Αυτά τα πράγματα όχι μόνο δεν  λύνουν τα προβλήματα των αγροτών αλλά τους  χώνουν πιο βαθιά στην κρίση, αν αυτό το λένε αγώνα με συγχωρείτε αλλά εγώ δεν έχω καμιά σχέση με τέτοια παιχνίδια…» δηλώνει ο κ. Γκανής.

Δημογιάννης: Είναι  ρουφιάνος ο Γκανής!Δημογιάννης: Είναι ρουφιάνος ο Γκανής!

«Δεν  δικαιούνται να ομιλεί ο κ.Γκανής αυτός που δεν   τόλμησε να έρθει  μέρα στο  μπλόκο μας, αντίθετα εμφανίστηκε νύχτα όχι  για να μας συμπαρασταθεί αλλά για να  συνομιλήσει με τους αστυνομικούς και να μετρήσει  πόσα τρακτέρ ήταν εκεί και να ενημερώσει  κάποιους που αυτός ξέρει» ήταν η άμεση και  σκληρή απάντηση του Δημήτρη Δημογιάννη προέδρου του Παμφθιωτικού στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 στις αιτιάσεις του κ. Γκανή λίγα λεπτά νωρίτερα στο δελτίο του FM-1.
Και ο  πρόεδρος του Παμφθιωτικού διευκρίνισε ότι  «αν ο  Βάϊος ο Γκανής ήθελε να συντονίσει αυτός τον αγώνα μας  για να πτυχή ας κατέβαινε στα μπλόκα με το τρακτέρ του να δώσει εδώ και  όχι από το σπίτι του τον αγώνα και τη μάχη…».
Και πάλι ο  κ. Γκανής απάντησε στον κ. Δημογιάννη ότι  ας μην βιάζεται γιατί «την Πέμπτη θα πω ονόματα και τηλεφώνα για τις  κινήσεις του κ. Δημογιάννη και πως ο  ίδιος πούλησε τον αγώνα και τους συναδέλφους του και τώρα υποχωρεί όχι με  ψηλά το  κεφάλι αλλά ηττημένος».
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου