Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πλούσιο μενού από τον ΟΤΕ TV SPORT 22 - 23 - 24/1/2013

Από την Τρίτη 22 Ιανουαρίου έως τη Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στα αθλητικά κανάλια OTE Sport του ΟΤΕ TV θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα ντέρμπι Γιουβέντους-Λάτσιο, Ρόμα-Ιντερ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, τα Μάλαγα-Μπαρτσελόνα, Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλη-Σαραγόσα και Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, το Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ μαζί με άλλες τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το γαλλικό κύπελλο ποδοσφαίρου και την αναμέτρηση Σάο Πάουλο-Μπολιβάρ για τη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Από την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του OTE TV, εστιάζει σε 4 επαναληπτικούς αγώνες για την 4η φάση στο «θεσμό των εκπλήξεων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί συνοπτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιανουαρίου

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου
17.00 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός OTE sport3
20.00 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου OTE sport3

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου
17.00 Φωστήρας-ΠΑΣ Γιάννινα OTE sport3
20.00 ΠΑΟΚ-Καλλιθέα OTE sport3

Από τις υπόλοιπες μεταδόσεις του OTE TV, ξεχωρίζουν τα ιταλικά ντέρμπι Γιουβέντους-Λάτσιο, Ρόμα-Ιντερ, με τις τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στους πρώτους ημιτελικούς την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Οι αγώνες θα προβληθούν αποκλειστικά, ζωντανά και σε High Definition την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις 21.45, από το OTE Sport1HD και το OTE Sport2HD αντίστοιχα.

Στην Ισπανία, για τους επαναληπτικούς της φάσης των «8» του Κόπα Ντελ Ρέι, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μάλαγα-Μπαρτσελόνα, Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλη Σαραγόσα και Μπέτις -Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μόνο στις αθλητικές συχνότητες του ΟΤΕ TV, και τη φετινή σεζόν οι φίλοι του διεθνούς ποδοσφαίρου στην Ελλάδα απολαμβάνουν τους άσσους του γαλλικού φουτμπόλ, μέσα από τις συχνότητες των OTE Sport και τις μεταδόσεις του γαλλικού κυπέλλου, του Coupe de France. Από την Τρίτη 22 έως και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου θα μεταδοθούν 4 αγώνες της φάσης των «16»: Ρουέν-Μαρσέιγ, Παρίς Σεν Ζερμέν-Τουλούζ, Μονπελιέ-Σοσό και Πλαμπενέκ-Λίλ.

Επιπλέον και τη φετινή σεζόν στον OTE TV, συνεχίζονται οι μεταδόσεις από τη σπουδαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής σε επίπεδο συλλόγων, το περίφημο Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρώτο ραντεβού στα κανάλια OTE Sport είναι για τις 02.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου με τον αγώνα Σάο Πάουλο-Μπολιβάρ (OTE Sport3).

Ένα εξαιρετικά πλούσιο αθλητικό τριήμερο με Κύπελλο Ελλάδας και σούπερ ντέρμπι από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά κύπελλα της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του OTE TV.


ΠΗΓΗ   http://www.gazzetta.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου