Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δ ΕΘΝΙΚΗ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Αμπελωνιακός-Αχιλλέας Δομοκού 4-2

Εκπληκτική επιστροφή έκανε στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Δομοκού έκανε ο Αμπελωνιακός, καθώς βρέθηκε να χάνει 0-2, αλλά σε 20 λεπτά σημείωσε τέσσερα γκολ για το 4-2.
Η ομάδα του Δομοκού προηγήθηκε μόλις στο 6’, με τον Ράπτη να κάνει το 0-1. Στο 34’ ο Αμπελωνιακός κέρδισε πέναλτι, όταν σε ανατροπή του Δημολιού από  τον Γιαζίδη, με τον τελευταίο να αποβάλλεται. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αλεξανδρής, όμως ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα, Κουτσούμης μπλόκαρε την μπάλα.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ράπτης και πάλι στο 64’σημείωσε το 0-2 για τον Αχιλλέα Δομοκού. Στο 52’ είχε αποβληθεί και ο Καυκιάς, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με εννέα παίκτες.
Ο Αμπελωνιακός τελικά, κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 73’ με κεφαλιά του Αλεξανδρή και στο 75’ ο Μπίκος ισοφάρισε σε 2-2. Στο 85’ ο ίδιος έκανε την ανατροπή, για το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 έγινε στις καθυστερήσεις από τον Αλεξανδρή.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Νάρης): Παπαγιάννης, Μαυρίδης (60’ Σιαμαντούρας), Τασούλης (46’ Λάιος), Κομισόπουλος, Μπουρουζίκας, Μπίκος, Δημολιός, Πασχαλίδης, Βούκιας (85’ Μαγγίνης), Αλεξανδρής
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ (Σπύρος Λέντας): Κουτσούμπας, Λέντας Δ., Λιατσίδης, Τσούκαλος, Καυκιάς, Γουργιώτης, Ράπτης (56’ Παπαδημητρίου), Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Λέντας Ν., Χουλιάρας



ΠΗΓΗ   http://www.onsports.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου