Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ - ΤΟ ΜΑΝΝΑ

Πώς ξεκινήσαμε
Το 1948 ιδρύθηκε στον Πλάτανο ένας μικρός φούρνος από τον Χαρίτο Τσατσαρωνάκη, ο οποίος έδωσε την εμπορική ονομασία «το Μάννα» στην επιχείρηση.
Τα πρώτα χρόνια η επιχείρηση αυτή κάλυπτε τις ανάγκες του Πλατάνου και των γύρω χωριών σε ψωμί, μέχρι που μπήκε στην επιχείρηση ο γιος του Νίκος, ο οποίος είχε και την ιδέα της παραγωγής του κριθαρένιου παξιμαδιού. Ξεκίνησε το 1963 σιγά-σιγά στην περιοχή των Χανίων και μετά σε δύο καταστήματα στην Αθήνα, την πώληση κριθαρένιων παξιμαδιών.
Κατηγορίες προϊόντων
Η μεγάλη ποικιλία των αρτοσκευασμάτων “το Μάννα” ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης. Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία έχει εμπλουτίσει τα προϊόντα της με παραδοσιακά, γλυκά, βιολογικά παξιμάδια και γεύσεις από Ελλάδα.
Έτσι, κάθε στιγμή της ημέρας είναι απολαυστική και όλοι βρίσκουν τη γεύση που τους ταιριάζει. 
Γεύσεις από Ελλάδα
Η εταιρεία μας αναζητά διαρκώς νέες γεύσεις. Έτσι, δημιούργησε τις ξεχωριστές, παραδοσιακές γεύσεις Ελλάδας. Οι αυθεντικές συνταγές Κυθήρων, οι Ποντιακές συνταγές καθώς και τα παξιμαδάκια γραβιέρας ή χόρτο-σπανάκι, ξεχωρίζουν για τη νοστιμιά τους και αγαπήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. 
Βιολογικά
Τα βιολογικά παξιμάδια είναι αγνά, φυσικά και νόστιμα. Είναι προϊόντα βιολογικής γεωργίας με αλεύρι ολικής αλέσεως, χωρίς χημικά, φυτοφάρμακα ή λιπάσματα κατά τη διάρκεια της παραγωγής τους. 
Η διαδικασία παραγωγής
Τα προϊόντα μας παράγονται από εκλεκτές πρώτες ύλες πάντα με σεβασμό στην παράδοση και η διαδικασία παραγωγής τους περνά από ποιοτικό έλεγχο πριν δοθούν στην κατανάλωση.
Λόγω της υψηλής ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων μας, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από την TUV HELLAS με ISO 9001 όπως επίσης, έχει πιστοποιηθεί και στο σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων (HACCP).


ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ
Τηλ.
28220 41228
Fax
28220 41193
Διεύθυνση
Πλάτανος Κισσάμου, 734 00 Χανιά
E-mail
Web site
Προϊόντα
Παξιμάδια




dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου