Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αχιλλέας Δομοκού 2-1 στη Γραβιά

Ο Δομοκός 2-1 στη Γραβιά
 Ο Αχιλλέας Δομοκού, σε φιλική αναμέτρηση, νίκησε 2-1 στη Γραβιά, τον Ανδρούτσο, που είχε δύο δοκάρια...
 Μετά από ένα δυνατό κι αμφίρροπο παιχνίδι που θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος, ο Αχιλλέας Δομοκού νίκησε στη Γραβιά τον τοπικό Ανδρούτσο με 2-1.

Ήταν μια φιλική αναμέτρηση μεταξύ δύο νεοφώτιστων ομάδων στη Δ' Εθνική, οι οποίες θα βρεθούν αντιμέτωπες και το πρωτάθλημα, αφού μετέχουν στον 4ο όμιλο της κατηγορίας.

Οι 100 περίπου θεατές που αψήφισαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονη βροχόπτωση στο α' μέρος και κατά διαστήματα στην επανάληψη) είδαν ένα ματς με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και δυνατές μάχες σ' όλα τα σημεία του αγωνιστικού χώρου.

Και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν σχεδόν δύο 11άδες κι έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες τους.

Για την ομάδα του Κώστα Λίβα, που είχε δύο δοκάρια, ήταν το πιο δυνατό φιλικό μέχρι τώρα (προηγήθηκαν τα παιχνίδια, εντός με Οιάνθη Γαλαξιδίου, 3-0 κι εκτός με Μώλο, 2-1) και η πρώτη ήττα.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Σπύρου Λέντα με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, ήταν καλύτεροι στο β' μέρος, έχασαν ευκαιρίες και πέτυχαν το νικητήριο τέρμα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Μόλις στο 4' ο Σαγάνης μπήκε στην περιοχή σούταρε προ του Κουτσούμπα, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι.

Ο Δομοκός άνοιξε το σκορ στο 25'. Ο Κουτσούκος από αριστερά εκτέλεσε φάουλ και ο επερχόμενος Ζήσιμος με κοντινό πλασέ... 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Νάσιος με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Σαγάνη, αυτός υπό την πίεση του Αναστασίου σούταρε από ευνοϊκή θέση με τον Κουτσούμπα να μπλοκάρει.

Στο 29' ο Μαργαριτόπουλος έκλεψε τη μπάλα, έβγαλε μέσα δεξιά στον Φραταράκου που επιχείρησε δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε το πόδι του Ντζιαβίδα και κατέληξε  κόρνερ.

Η ισοφάριση για τον Ανδρούτσο ήρθε στο 43'. Ο Καρδαράς χτύπησε φάουλ ψηλοκρεμαστά, ο Κουτσούμπας δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Νασιος που ακολουθούσε τη φάση, από κοντά με δυνατό σουτ... 1-1.

Στο 59' ο Κουτσούκος ξέφυγε από δεξιά, γύρισε για τον επερχόμενο Ζήσιμο που έπιασε μονοκόματο σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 75' μετά από φάουλ του Κάππου από 25μ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ν. Λέντας με κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Καυκιά, αυτός μπαίνει στη περιοχή από αριστερά γύρισε για τον Κουτσούκο, που δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Αχιλλέα ήρθε στο 82'. Ο Ντέλλος έφυγε από δεξιά σέντραρε, ο Καυκιάς έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, απέκρουσε σωτήρια ο Πάππος και ο Μαϊδανόζογλου με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτήτευσε ο Κώστας Μπούνος (Γ. Τσανούσας – Γρ. Δαμιανός), ο οποίος στο 84' απέβαλε τον Μπουγιώτα γιατί τον εξύβρισε!!!

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ (Κώστας Λίβας):  Κοκονδύνης (46' Πάππος), Αναγνώστου (55' Κάππος), Ντζιαβίδας (75' λ.τρ. Μπάκας), Σκόρδας, Σταμούλης, Γιαγκής (60' Αργ. Κονταξής), Σαγάνης (34' λ.τρ. Μπουγιώτας), Λέσσης (72' Μιχαήλ), Καρδαράς (65' Μπρουγιαννάκης), Νάσιος, Παπαευθυμίου (83' Κορομπίλης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Σπύρος Λέντας):  Κουτσούμπας, Αναστασίου (62' Δ. Λέντας), Γουργιώτης (62' Γιάν. Παπαϊωάννου), Τσούκαλος, Χουλιάρας, Ζήσιμος (74' Μαϊδανόζογλου), Τσιώλης (55' Καυκιάς – 86' Ξεζώνοτος), Μαργαριτόπουλος (58' Ράπτης – 86' Παπαδημητρίου), Κουτσούκος (80' Ντέλλος), Χανής (62' Ν. Λέντας), Φραταράκου (74' Χρ. Παπαίωάννου). 
 
 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου