Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΟΜΟΚΟΣ: ΑΠΟ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΔΟΥ Δ Ο Μ Ο Κ Ο Υ και ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ....

Δομοκίτες - Μακρακωμίτες , όλοι στη Λαμία!

Στη Λαμία απο την 1η Οκτωβρίου θα εξυπηρετουνται οι  φορολογούμενοι απο τους Δήμους Δομοκού και Μακρακώμης αφού με υπογραφή των Οικονομικών Υπουργών καταργούνται οι αντίστοιχες ΔΟΥ.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση σε όλο τον Νομό Φθιώτδας θα λειτουργούν στο εξής δύο Εφορίες ,της Λαμίας και της Αταλάντης.
΄Ομως σοβαρό προβλημα δημιουργείται κυρίως για τους κατοίκους του πρώην Δήμου Θεσσαλιώτιδας ,δηλαδή του Νέου Μοναστηρίου που η απόσταση ως την Λαμία είαι σχετικά μεγάλη και βλέπουν ως  λύτρωση την δυνατότητα να εξυπηρετούνται απο την ΔΟΥ Καρδίτσας.
΄Ηδη εχε καταργηθεί  προ καιρού η ΔΟΥ Στυλίδας και έτσι διογκώνεταιαπό πλευράς στελεχιακού δυναμικού αλλά και εργασιακής ύλης  η Εφορία Λαμίας οπου για τον  λόγο αυτό έχουν ενσωματωθεί οργανικά οι εργαζομενοι στις πρωην ΔΟΥ Στυλιδας,Μακρακώμης και Δομοκού.
Παρά τις προσπάθειες παρέμβασης πολιτικών παραγόντων  στον αναπληρωτή Υπουργο Οικονομίας Χρ.Σταϊκούρα , δεν  υπήρξε κσνένα αποτέλεσμα τόσο  από την πλευρά του Δήμου Μακρακώμης όσο και του Δήμου Δομοκού.
 
 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου