Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ.

Με καζάνι που βράζει μοιάζει τις τελευταίες ημέρες η σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα, εξαιτίας μιας απροειδοποίητης όσο και αδικαιολόγητα αναπάντεχης καταιγίδας προστίμων που "βομβάρδισε" τους δόκιμους αμέσως μετά τη ... λήψη των μέτρων στο πολυτεχνείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τουν bloko.gr το θέμα, προκάλεσε χθες την έκτακτη κι επίσης θυελλώδη συνεδρίαση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, στην οποία αποφασίστηκε με τη συνδρομή της ΠΟΑΞΙΑ να κοινοποιηθεί το πρόβλημα όχι μόνο στην 
πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αλλά σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και στον πρωθυπουργό!
Τί έχει προηγηθεί; Στις δέκα και μισή τη νύχτα στις 17 προς 18 Νοεμβρίου, ο διοκητής της Σχολής Αξιωματικών αποφάσισε να πραγματοποιήσει έκτακτη επιθεώρηση! Έκτακτη επιθεώρηση σε μια ημέρα που πάνω από 350 από τους περίπου 500 δόκιμους αξιωματικούς είχαν διατεθεί στα μέτρα και πραγματοποίησαν συνεχόμενες υπηρεσίες 14 και πλέον ωρών.
Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν γύρω στα 150 να κοιμούνται, ή να έχουν ατακτοποίητα κρεβάτια και παρελκόμενα είδη, με αποτέλεσμα να ριχτούν ξεγυρισμένες χρηματικές "καμπάνες" της τάξης των 150 μέχρι και ... 400 ευρώ! Δυσβάστακτες ποινές για δόκιμους αξιωματικούς που αμοίβονται το μήνα με 250 ευρώ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κύμα των διαμαρτυριών που ξεσηκώθηκε είναι και διατηρείται εξαιρετικά έντονο, με συνέπεια οι ψυχολόγοι της Σχολής να έχουν γίνει αποδέκτες εκμυστηρεύσεων πάνω από 60 δοκίμων ότι είναι έτοιμοι να δηλώσουν παραιτήσεις με τη σύμφωνη μάλιστα γνώμη των γονιών τους.



πηγη  http://blokoteam.blogspot.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου