Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Πάνω από 100 εκατ. ευρώ η απόδοση του Δικτύου της Interamerican....


Έξι χρόνια συνεργασίας με Πράκτορες και Μεσίτες ασφαλίσεων συμπλήρωσε φέτος η Interamerican, με αποτελέσματα που καταδεικνύουν την ευστοχία της επιλογής να αναπτύξει το Δίκτυο Πρακτόρων – Μεσιτών στο πλαίσιο της στρατηγικής της για πολυκαναλική διανομή.
Το Δίκτυο, που ξεκίνησε το 2005 με 50 συνεργασίες και 8 εκατ. ευρώ σε παραγωγή ασφαλίστρων, σήμερα αριθμεί περισσότερους από 800 συνεργαζόμενους Πράκτορες και Μεσίτες, ενώ επιτυγχάνει παραγωγή μεγαλύτερη των 100 εκατ. ευρώ ετησίως.
Στο κλείσιμο του φετινού εννεαμήνου, το Δίκτυο Πρακτόρων – Μεσιτών της Interamerican σημείωσε μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα στις γενικές ασφάλειες 78,4 εκατ., αυξημένα κατά 33% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010. Η αύξηση των αποτελεσμάτων σε σύγκριση με πέρυσι ήταν 36% στην ασφάλιση αυτοκινήτου και 25 % στην ασφάλιση κατοικίας. Δραστηριότητα αναπτύσσει το Δίκτυο και στους κλάδους ζωής, υγείας και ομαδικών ασφαλίσεων, όπου έχει επιτύχει κατά το εννεάμηνο νέα παραγωγή 4,2 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 153% έναντι εννεαμήνου του 2010.
Η Interamerican στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας με τους Πράκτορες και Μεσίτες, η οποία ήδη αποδίδει στην εταιρεία το 47% του συνόλου της παραγωγής των γενικών ασφαλίσεων, το 24% της υγείας και το 30% των ομαδικών. Η περιφέρεια εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης και η διεύρυνση της απόδοσης στον κλάδο υγείας αποτελούν σημαντικές προκλήσεις ανάπτυξης.
Ο Γ. Μαυρέλης, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Interamerican, αναφερόμενος στο Δίκτυο Πρακτόρων – Μεσιτών τονίζει: «Πρόκειται για μια προστιθέμενη αξία με ιδιαίτερη δυναμική και προοπτική στον μηχανισμό διανομής της εταιρείας. Η ανάπτυξη συνεργασιών με Πράκτορες και Μεσίτες συνέβαλε σημαντικά στην αλλαγή αντιλήψεων για τα προϊόντα, τη διανομή και την υποστήριξή τους. Ήδη, η μητρική EUREKO θεωρεί την Interamerican πρώτη μεταξύ των θυγατρικών της σε διαδικασίες και αξιοποίηση Πρακτορειακού Δικτύου»

πηγη  www.insuranceworld.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου