Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει 'To Χαμόγελο του Παιδιού'

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει 'To Χαμόγελο του Παιδιού'

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ευχαριστεί με επίσημη ανακοίνωσή του τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ για την αμέριστη υποστήριξη, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για συγκινητική ανταπόκριση από την πλευρά της εταιρείας προς τις ανάγκες των παιδιών που φροντίζει το "Χαμόγελο".
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: "Από τον Νοέμβριο του 2013, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών του «Χαμόγελου του Παιδιού». Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γάλα, το πιο βασικό αγαθό για τη διατροφή των παιδιών που τόσα χρόνια εξασφαλίζαμε εύκολα με χορηγίες εταιρειών, τώρα εξαιτίας των δυσμενών οικονομικών συνθηκών δεν μπορούμε να το εξασφαλίσουμε.

Η ανταπόκριση από την εταιρεία και τους ανθρώπους της, συγκινητική. Αμέσως ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας. Εξασφάλισαν όλη την αναγκαία ποσότητα για 3 σπίτια μας και ξεκίνησαν να τα τροφοδοτούν καθημερινά με φρέσκο γάλα!

Ταυτόχρονα είναι στη διάθεσή μας για οτιδήποτε άλλο χρειαστούμε.

Όλοι εμείς στο Χαμόγελο του Παιδιού και κυρίως τα 68 παιδιά που ζουν στα σπίτια μας σε Κέρκυρα, Μελίσσια και Αγρίνιο, σας ευχαριστούμε πολύ!"

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου