Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Νέος εκτροχιασμός ΟΣΕ στην γραμμή προς Δομοκό!


Κόπηκε στα δύο για μια ακόμη φορά το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ μετά από εκτροχιασμό βαγονιού έργων εμπορικής αμαξοστοιχίας.
Το νέο σιδηροδρομικό ατύχημα, το πολλοστό στην περιοχή της Φθιώτιδας, συνέβη της πρωινές ώρες στο παλιό δίκτυο κοντά στο σιδηροδρομικό Σταθμό Δομοκού όταν βγήκε απο τις τροχιές ένας άξονας του βαγονιού που μετέφερε πέτρες (μπαλάστρο) για την συντήρηση της γραμμής στην περιοχή.
Δεν υπήρξε κανένα σοβαρό πρόβλημα και θα ακοκατασταθεί η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών αρκετά σύντομα δήλωσε στην εκπομπή του ΛΑΜΙΑ FM-1 "Στους ρυθμούς της ημέρας" ο πρϊστάμενος γραμμής του ΟΣΕ Σπύρος Καριώτης.
Οσον αφορά τους επιβάτες των δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα που το πρωί επρόκειτο να διέλθουν από το συγκεκριμένο σημείο, ακινητοποιήθηκαν στους Σταθμούς Λειανοκλαδίου και Δομοκού και οι επιβάτες μεταφέρθηκαν ενδιάμεσα με μισθωμένα λεωφορεία.
Οπως έχουν πολλές φορές επισημάνει αρμόδιοι του ΟΣΕ πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κατασκευή της νέας γραμμής μεταξύ Τιθορέας-Δομοκού γιατί το υπάρχον δίκτυο δεν συντηρείται επαρκώς και εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους ατυχημάτων.
(Ποιος να ασχοληθεί; Μήπως ο τοπικός α.υπουργός;
Που να βρεί χρόνο, κάθε Σαββατοκύριακο παρακολουθεί ανελειπώς τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στο γήπεδο της Λαμίας,τους αγώνες πόλο ,αρκετούς γάμους,βαφτίσια και μνημόσυνα του Νομού,λίγο το έχετε αυτό;)

πηγη    http://www.lamiafm1.gr/index.php


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου