Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

14505 - Μάθετε στη στιγμή από σταθερά ΟΤΕ & κινητά, όλα τα δρομολόγια ΚΤΕΛ για όλη την Ελλάδα!!!!

14505
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ / VOICEWEB ΚΑΙ Σ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε σε συνεργασία με τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ, τον ΟΤΕ και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, προσφέρουν στο επιβατικό κοινό της χώρας την νέα μοναδική επίσημη υπηρεσία παροχής πληροφοριών δρομολογίων των ΚΤΕΛ μέσα από τον πενταψήφιο αριθμό
14 505.
Για να υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα συνεργάζονται τα ΚΤΕΛ, οι μοναδικές εταιρίες εκτέλεσης οδικών υπεραστικών συγκοινωνιών στην Ελλάδα, παρέχοντας συνεχώς τις απαραίτητες πληροφορίες για τα δρομολόγιά τους, η εταιρία συγκοινωνιακών μελετών ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ Ο.Ε. η οποία έχει συνεχή συνεργασία με τα ΚΤΕΛ για περισσότερα από είκοσι χρόνια, με γνώση όλων των ιδιαιτεροτήτων της λειτουργίας του δικτύου των υπεραστικών συγκοινωνιών, η VOICEWEB A.E., η καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης φωνητικών εφαρμογών με το μεγαλύτερο πελατολόγιο στην Ελλάδα και μοναδική δυνατότητα φιλοξενίας χιλιάδων κλήσεων, ο ΟΤΕ και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Τέλος η ευχάριστη φωνή της Γιολάντας Διαμαντή, εξυπηρετεί όσους καλούν το 14 505 μέσα από την πλήρως αυτοματοποιημένη φωνητική πύλη με δυνατότητες φωνητικής αναγνώρισης.
Η υπηρεσία 14 505 λειτουργεί όλες τις μέρες του χρόνου 24 ώρες το 24ωρο. Αυτοματοποιημένα παρέχονται όλα τα δρομολόγια ανά την Ελλάδα (από πόλη σε πόλη), ενώ όταν ο χρήστης ζητήσει περεταίρω πληροφορίες όπως τιμές εισιτηρίων, κρατήσεις και έκτακτα δρομολόγια συνδέεται με το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΤΕΛ το οποίο του παρέχει αυτές τις δυνατότητες.
Γραμμή Παρατηρήσεων και Παραπόνων : 210-8108221


ΠΗΓΗ   http://www.ktel.org
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου