Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Sentra 103,3: Ετσι κάνουμε πρεμιέρα!

Η γνωστή αθλητική συμμορία είναι πάλι εδώ


Όπως ανακοινώθηκε από χτες μέσω του SentraGoal, o Sentra 103,3 θα είναι κοντά σας από τις 8 το πρωί της Δευτέρας (10/9), εκπέμποντας ξανά στον «αέρα» των ερτζιανών μετά από 4 μήνες σιωπής μετά… μουσικής.

Η επιστροφή θα είναι δυναμική και… εμφανής. Τόσο εμφανής, που τη Δευτέρα (10/9) από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το τι συμβαίνει μέσα στο στούντιο σε όλη τη διάρκεια των εκπομπών!
Πώς θα γίνει αυτό; Στην πρώτη σελίδα του SentraGoal θα υπάρχει εικόνα μέσα από το στούντιο του Sentra 103,3, η οποία σε ζωντανή μετάδοση θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή στο στούντιο!
Οσο για το πρόγραμμα της πρεμιέρας; Η αρχή θα γίνει στις 8 το πρωί, με τον Βασίλη Σκουντή και τον Αντώνη Κυρίκο να σας βοηθούν ώστε να είστε άμεσα ενημερωμένοι με το πρωινό σας ξύπνημα, μέσω της εκπομπής «Ξύπνα αγόρι μου».
Στις 10:00 τη σκυτάλη θα πάρει ο Ευάγγελος Μίχος, μιλώντας - όπως συνηθίζει - για «Παλτά και τους παιχταράδες» που υπάρχουν στο ελληνικό – και όχι μόνο – πρωτάθλημα.
Sentra 103,3: Ετσι κάνουμε πρεμιέρα!
Στις 11:00 ήρθε η ώρα για να σκοράρουμε από το κέντρο του γηπέδου (“Goal από τη Sentra”). Αυτό θα το κάνουν ο Ανδρέας Δημάτος με τον Γιώργο Αγγέλου, για 120 λεπτά, ενώ στις 13:00 ο Βασίλης Βέργης και ο Σάββας Λιβάνιος περνούν… στην «Αντεπίθεση», σχολιάζοντας τα θέματα της επικαιρότητας.
Η ενημέρωση για το στοίχημα με τον Σπύρο Κοντό («Παρολί») ακολουθεί στις 15:00. Για μία ώρα, μαζί με την ομάδα Bet του ομίλου θα σας δίνει τις τελευταίες πληροφορίες – συμβουλές για το πώς θα μπορέσετε να έχετε επιτυχημένα πονταρίσματα και να πάτε με «ασφάλεια» στο ταμείο.
Ο Sentra 103,3 είναι σαφώς ένα αθλητικό ραδιόφωνο, αλλά δεν γυρίζει την πλάτη σε όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Αλλωστε, πολλές φορές όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και στην πολιτική, «μπλέκονται» με τον αθλητισμό και γι' αυτό ο Χρήστος Κυριαζής, στις 16:00, θα αναλάβει να μεταφέρει και αυτή την άλλη όψη, αλλά με… αθλητική ματιά.
Στις 17:00 –εκτάκτως- ο Βαγγέλης Μπραουδάκης και ο Αρης Λαούδης θα μπουν στο στούντιο για ένα «Γκολ στο 90'», το οποίο, όπως συνηθίζεται, θα έχει 120λεπτη διάρκεια, μιας και η παράταση είναι μέσα στα πλαίσια του ποδοσφαίρου. Η ευκαιρία σας για άμεση επικοινωνία…
Για τους λάτρεις των παιχνιδιών όλων των τύπων, ο Μάνος Γρυπάρης θα είναι κοντά τους στις 19:00, μεταφέροντας μέσα σε 30 λεπτά όλα τα νέα και τις εξελίξεις στο χώρο, απευθυνόμενος σε όλους τους «Users».
Στις 19:30 έρχεται το μεγάλο ενημερωτικό μαγκαζίνο του σταθμού. «Πρώτη σελίδα» για 2,5 ώρες με όλες τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, των διεθνών, του μπάσκετ και των σπορ. Θα φροντίσουν γι' αυτό οι Μιχάλης Λαδόπουλος, Λευτέρης Αμπατζής, Διονύσης Μαρίνος και Κώστας Ασημακόπουλος.
Τέλος, στις 22:00, η αυλαία της πρεμιέρας θα πέσει με τον Γιάννη Μπίλιο, ο οποίος με τη δική του, γνωστή, «καυστική» ματιά και τα σχόλιά του, θα είναι μαζί σας μέχρι τα μεσάνυχτα, ολοκληρώνοντας την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας του σταθμού.
Απαντήσεις στις απορίες σας από τον Βαγγέλη Μπραουδάκη
Είναι προφανές ότι όλοι όσοι θα εμπλακούμε και πάλι από την προσεχή Δευτέρα στην επανέναρξη του Sentra 103,3 (δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό) θα επιθυμούσαμε ο σταθμός να συνεχίσει ακριβώς από εκεί που προσωρινά σταμάτησε την άνοιξη. Με τους ίδιους συντελεστές μπροστά και πίσω από τα μικρόφωνα, με το ίδιο πρόγραμμα που είχε ξεπεράσει το 4% στην ακροαματικότητα, με τους 100.000 ακροατές ημερησίως που καθημερινά αυξάνονταν!
Ωστόσο, σ' αυτή την οικονομική συγκυρία δεν είναι δυνατόν, όσο κι αν το επιθυμούμε και το επιθυμείτε. Το οικονομικό τοπίο, άλλωστε, στα ΜΜΕ ουδόλως μεταβλήθηκε από τότε. Η διαφήμιση, μοναδικό έσοδο τούτου του σταθμού, εξακολουθεί να είναι δραματικά συρρικνωμένη στη χειμαζόμενη Ελλάδα…
Οι συνθήκες, λοιπόν, δεν επιτρέπουν –δυστυχώς- τις εξωτερικές συνεργασίες. Η επαναλειτουργία του σταθμού θα στηριχθεί μέχρι το οικονομικό τοπίο να βελτιωθεί (προκειμένου η –βέβαιη- ζημιά να μην είναι τεράστια) στο υπάρχον προσωπικό των ΜΜΕ του ομίλου «Πήγασος» και κυρίως στους αθλητικούς συντάκτες που εργάζονται στο “Goal” και στο “Sentragoal”.
Μακάρι, πολύ γρήγορα, να ανακάμψει η αγορά και η αθλητική μας «συμμορία» να συμπληρωθεί με όσους λείπουν και τόσο βοήθησαν από το 2008 ώστε ο Sentra 103,3 να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σας.


ΠΗΓΗ   http://www.sentragoal.gr/ 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου