Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«ΑΝΤ1 97.2» ΤΕΛΟΣ!!!! ΠΛΕΟΝ «EASY 97,2»....



                  Και το καινούργιο όνομα του «ΑΝΤ1 97.2» είναι πλέον «Easy 97.2». Σας είχαμε προϊδεάσει από τις 6 Σεπτεμβρίου για τις αλλαγές στον ενημερωτικό σταθμό του Ομίλου Κυριακού.  Περίεργη επιλογή ονόματος, ομολογουμένως (το έψαχναν πολύ καιρό;). Να είσαι 23 χρόνια ραδιόφωνο, να θεωρείσαι αναμφισβήτητα ένας ιστορικός ειδησεογραφικός ραδιοσταθμός, να δηλώνεις παρουσία στα FM από τις πρώτες ημέρες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας και να μετονομάζεσαι σε... «Easy 97.2»; Ακούγεται λίγο αστείο, νομίζω. Εκτός αν θέλεις να πάρεις αποστάσεις από το παρελθόν σου - διαβάστε το ιστορικό της συχνότητας.



Ο ραδιοσταθμός, σύμφωνα με τις έως τώρα σκέψεις των ιθυνόντων του, θα είναι... easy ενημερωτικός. Βασικά μουσικό ραδιόφωνο θα γίνει με κάποια επίφαση ενημέρωσης.  Θα παίζει αποκλειστικά και μόνο ξένη μουσική και στους εναπομείναντες παραγωγούς του όπως είναι ο Κώστας Λασκαράτος, η Πόπη Δομάζου,  η Μαρία Γεωργάκαινα, η Ζωή Κρονάκη κ.ά. θα προστεθούν και 2-3 πρόσωπα επιπλέον για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού.
Στο τιμόνι του «Easy 97.2» βρίσκεται πλέον ο Αλέξης Καρακατσάνης, από τη Θεσσαλονίκη ορμώμενος. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Θεσσαλονικιός ΑΝΤ1 97,5 συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά...

Ο Βασίλης Αδαμόπουλος («Βήμα FM») που έγραψε πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του «ΑΝΤ1 97.2» σημείωνε χθες στο facebook για τον «Easy 97.2»: «Ο ΑΝΤ1 97,2 είναι παρελθόν από τις 6 το πρωί. Αντικαταστάθηκε από
κάποιον... Easy 97.2 που όπως μαθαίνω θα είναι σχεδόν αμιγώς μουσικός σταθμός με μερικές χαζοχαρούμενες ενημερωτικές πινελιές. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου ολοκληρώθηκε. Θα μπορούσα και θα ήθελα να γράψω πάρα πολλά. Αφιερωμένα σε όσους επί δύο δεκαετίες και πλέον δώσαμε την ψυχή μας γι' αυτό το Μέσο που σήμερα κάποιοι (αν)εγκέφαλοι πετούν ελαφρά τη καρδία στα σκουπίδια. Όμως θα αρκεστώ μόνο σε δύο λέξεις. Ντροπή! Και κρίμα...»
.



ΠΗΓΗ   http://www.e-tetradio.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου