Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Τούρκοι στήνουν και "πολιτοφυλακή" με τουρκικές στολές στην Θράκη!!!!

Την «αντιποίηση Αρχής» δεν την είδε ο Δένδιας;
Gorevli-1-NAI
Λαϊκή πολιτοφυλακή στήνει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη. Tον τελευταίο καιρό και μετά τα λουκέτα που βάζει το Ελληνικό Δημόσιο σε αστυνομικά τμήματα μειονοτικών περιοχών εξαιτίας του Μνημονίου, οι προξενικές αρχές αξιοποιούν το κενό εξουσίας και αναθέτουν -άγνωστο με ποιο αντάλλαγμα- την τήρηση της δημόσιας τάξης σε μειονοτικούς πολιτοφύλακες.
Τόσο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου Μποσντάγ όσο και στην παλαιότερη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Νταβούτογλου, έκαναν την εμφάνισή τους στο πλευρό των κυβερνητικών αξιωματούχων άνδρες με κίτρινες στολές, παρόμοιες με αυτές που φορούν οι άνδρες της τουρκικής αστυνομίας.
Οι μειονοτικοί αυτοί φορούσαν στο δεξί τους χέρι ένα περιβραχιόνιο με ειδικά διακριτικά. Η λέξη «GOREVLI», όπως φαίνεται καθαρά και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «κυριακάτικη δημοκρατία», σημαίνει στα τουρκικά «υπεύθυνος ασφαλείας» και υποδηλοί ότι αυτοί που φορούν το περιβραχιόνιο διαπράττουν στην Ελλάδα το αδίκημα της αντιποίησης αρχής.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ποτέ, ούτε στο παρελθόν ούτε και σήμερα, οι μειονοτικοί αυτοί δεν ζήτησαν ειδική άδεια από την Ελληνική Αστυνομία, έστω για τα μάτια του κόσμου, όπως υποχρεώνονται και κάνουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι ελληνικές ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης.
Αντιθέτως μάλιστα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να δείξουν ότι καταλύουν με προκλητικότητα τη δημόσια τάξη και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και μπροστά από το κτίριο που φιλοξενεί το τάγμα Εθνοφυλακής στην περιοχή. Η ελληνική σημαία κυματίζει μπροστά τους. 

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου