Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Συνάντηση ΠΟΑΣΥ- Ηγεσία ΕΛ.ΑΣ για το πρόβλημα των μεταγωγών από τις νησιωτικές περιοχές




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αθήνα 7 Μαρτίου 2012
Αρ.Πρωτ.:800/7/18β

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Για το πρόβλημα των μεταγωγών από τις νησιωτικές περιοχές

Σε συνέχεια της χθεσινής καταγγελίας – παρέμβασής μας προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ σχετικά με τις απαράδεκτες συνθήκες κάτω από τις οποίες διατάχθηκαν να κάνουν μεταγωγή κρατουμένων συνάδελφοι –μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, υπήρξε σήμερα συνάντηση των συναδέλφων και του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γιώργου ΒΛΑΧΟΥ τόσο με τον κ. Αρχηγό, όσο και με τον Προϊστάμενο Επιτελείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αδαμάντιο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ.
poasyΕκ μέρους της Ομοσπονδίας κατέστη σαφές ότι δεν θα συνεργήσουμε σε οποιαδήποτε διακινδύνευση της ζωής των συναδέλφων, τους οποίους όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να προστατεύουμε από κάθε αυθαίρετη εντολή και ολιγωρία της διοίκησης.
Εκ μέρους της Ηγεσίας αναγνωρίστηκε το πρόβλημα των μεταγωγών που ταλανίζει τους συναδέλφους ιδίως στις νησιωτικές περιοχές και υπήρξε δέσμευση ότι στο εξής θα πραγματοποιείται διανυκτέρευση στην Αθήνα με την ανάλογη κάλυψη των εξόδων, ώστε να σταματήσει η απαράδεκτη κατάσταση των διπλών μεταγωγών και της καταπάτησης του ωραρίου εργασίας.



dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου