Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: «Πάμε για το έβδομο αστέρι»

Parousiasi_Fanelas_PAO_2011

Ο «εξάστερος» Παναθηναϊκός παρουσίασε σε εκδήλωση που
 έγινε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός τη νέα φανέλα για τη σεζόν 2011-12 όπου ο πρόεδρος Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε το σύνθημα για ένα ακόμη αστέρι στη φανέλα της ομάδας, την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Η μία εμφάνιση είναι άσπρη με πράσινες ρίγες στις δύο πλευρές. Το σήμα του τριφυλλιού με τα έξι αστέρια βρίσκεται μπροστά δεξιά. Στην πίσω πλευρά, πάνω από το επίθετο του παίκτη υπάρχει η ελληνική σημαία. Αλλαγή υπάρχει και στο σορτσάκι όπου στο μπροστινό μέρος του υπάρχει ένα μεγάλο τριφύλλι. Οι μισοί παίκτες του Παναθηναϊκού φορούσαν τη λευκή εμφάνιση κατά την παρουσίαση, οι άλλοι μισοί την πράσινη, ενώ ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης φορούσε τη μαύρη εμφάνιση, η πιο εντυπωσιακή.

Μεταξύ άλλων είπε ο Παύλος Γιαννακόπουλος: «Εύχομαι και τη νέα σεζόν να είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ευρώπης για να βάλουμε ακόμα ένα αστέρι στη φανέλα μας. Εύχομαι στους αθλητές και το τεχνικό τιμ υγείας».
Εν συνεχεία ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Είμαστε στην έναρξη μίας ακόμα σεζόν, στην οποία θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τις επιτυχίες μας. Έχουμε μερικούς νέους παίκτες, με τους οποίους δουλεύουμε όλοι μαζί σκληρά να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα».
Ο Ομπράντοβιτς ήταν ορεξάτος και δεν έλειψαν και τα πειράγματα και τ΄ αστεία: «Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι επειδή πήρα φανέλα ότι θα παίξω κιόλας».

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε: «Θα κάνουμε το καλύτερο για το Σύλλογο. Εύχομαι να πετύχουμε τα ίδια με τα προηγούμενα χρόνια». Ο Ντέιβιντ Λόγκαν επισήμανε: «Ελπίζω να πάρετε καλές φωτογραφίες. Η νέα εμφάνιση είναι η πιο άνετη που έχω φορέσει ποτέ. Ελπίζω να αρέσει στους φιλάθλους και να μας υποστηρίξουν όπως κάνουν πάντα». Ο Στίβεν Σμιθ τόνισε: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω». Ο Αλέξης Κυρίτσης είπε: «Ελπίζω να βάλω κι εγώ το... λιθαράκι μου, ώστε να βοηθήσω στις επιτυχίες της ομάδας, ικανοποιώντας τον κόσμο, το τεχνικό επιτελείο και τους προέδρους». Ο Πατ Καλάθης δήλωσε: «Είμαι στην ομάδα για να βοηθήσω το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες. Δουλεύουμε σκληρά».
ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου