Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Sentra FM - Sport24 Media: Συμμαχία Δ. Μάρη- Φ. Μπόμπολα σε ραδιόφωνο και στοίχημα



24media

Δυναμική είσοδο στα MME από το Δημήτρη Μάρη. Ο έλεγχος του 50% των μετοχών του ραδιοφωνικού σταθμού Sentra FM είναι γεγονός όπως και η συμμαχία του με τον όμιλο Μπόμπολα Στις 12 Ιανουαρίου θα βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα του Sport24 Media που θα επιχειρήσει να συνδυάσει τα αθλητικά γεγονότα με το στοίχημα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την ανάληψη της ευθύνης λειτουργίας του σταθμού, ενώ το τίμημα της μεταβίβασης δεν έχει γίνει γνωστό. Το υπόλοιπο 50% θα παραμείνει στον Πήγασο. Τη θέση του γενικού διευθυντή θα αναλάβει ο Βασίλης Παπαχριστοδούλου, ενώ διευθυντής του σταθμού θα είναι ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

HuffPost_Int'l_Greece_stackedΗ συμμαχία είναι ισχυρή καθώς επιτρέπει στο Φώτη Μπόμπολα να αποκτήσει μια σημαντική θέση στο Στοίχημα, απαλλασσόμενος από τη λειτουργία του σταθμού. Ταυτόχρονα ο Δ. Μάρης αποκτά πρόσβαση στο ραδιόφωνο, γεγονός που θα βοηθήσει την εταιρεία του Stoiximan, να παίξει με άλλους όρους στην αγορά, στην οποία κινείται δυναμικά μέσω της 24Media, η οποία είναι και η πιο ισχυρή εταιρεία στο Internet. Στο χώρο της πολιτικής ο Δημήτρης Μάρης είναι ένας εκ των τεσσάρων μετόχων της Huffington Post, με 25%, μαζί με τη Μαριάννα Λάτση, Ευγενία Χανδρή και τον εφοπλιστή Πέτρο Παππά. Η Huffington Post ξεκίνησε το Νοέμβριο στην Ελλάδα και η απήχηση της έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες. Λέγεται, τέλος πως ο Δ. Μαρης έχει συμμετοχή και στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου