Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΛΑΡΙΣΑ: Νέα διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»

alt

Έξι προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής θα διαθέσουν πέντε παραγωγοί με τη συνεργασία των εθελοντών "Ενεργών Πολιτών Λάρισας" στην τελευταία διάθεση προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες" για το 2014.
Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των "ΕνΠοΛ", έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί έγγραφες δηλώσεις παραγωγών για την ποιότητα των προϊόντων που θα διαθέσουν.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φετινής εσοδείας περιοχής Βόρειας Μεσσηνίας από ελαιόδεντρα ποικιλίας Κορωνέικης σε διάφανη πλαστική συσκευασία πέντε λίτρων στην τιμή των 15,50€ (3,10€, το λίτρο).
- Κρεμμύδια ξερά φετινής εσοδείας περιοχής Βαμβακούς Φαρσάλων, από την παραγωγό Πηγή Αραμπατζή σε συσκευασία 10 κιλών στην τιμή των 2,50€ ανά συσκευασία(0,25€, το κιλό).
- Φασόλια "NORTHERN" για σούπα της παραγωγού Ελένης Σοφάκη σε συσκευασία των 2,180 κιλών συνολικής αξίας 5€ (2,30€, το κιλό).
- Φάβα από Λαθούρι της παραγωγού Ευαγγελίας Θεοδωροπούλου από το Δασόλοφο Φαρσάλων σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 4,00 € (2,00€, το κιλό).
- Λιαστή Ντομάτα της παραγωγού Ευαγγελίας Θεοδωροπούλου σε γυάλινη συσκευασία 400gr. (καθαρό βάρος), στην τιμή των 4,00 €. (10€ το κιλό).
- Φιστίκια «αράπικα» περιοχής Φαρσάλων του παραγωγού Βασίλειου Βούλγαρη, ψημένα σε πλαστική συσκευασία κενής αέρα (vacuum) 1 κιλού, με τελική τιμή 4,50€ ανά συσκευασία.
Παραγγελίες μπορούν να γίνονται από την ιστοσελίδα των Εν.Πο.Λ. (www.energw.gr). Επίσης, παραγγελίες μπορούν να γίνουν στη Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Μανδηλαρά και Παναγούλη 37), ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε όσους δεν μπορούν να κάνουν παραγγελία ηλεκτρονικά μόνοι τους, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 10:00 έως τις 13:00 και τα απογεύματα Δευτέρας-Τετάρτης-Παρασκευής από τις 18:00 έως τις 21:00, ως την Πέμπτη 18/12 το μεσημέρι.
Υπενθυμίζεται ότι τα προϊόντα θα τα αγοράσουν όσοι παραγγείλανε, από την Σκεπαστή αγορά της Νεάπολης, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου. Οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα που καθορίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12.30 μετά το μεσημέρι, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου