Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Οι συντελεστές του Sentra 103.3, αποχαιρετούν το σταθμό



Μετά από 6,5 χρόνια λειτουργίας συνολικά - δύο χρόνια επαναλειτουργίας, μετά την διακοπή του προγράμματος τον Μάιο του 2012. 
Αρκετοί από τους παραγωγούς μάλιστα, στις τελευταίες τους εκπομπές, ξέσπασαν σε δάκρυα, διαβάζοντας τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στις τελευταίες τους εκπομπές. Έτσι λοιπόν, παλιά και νέα στελέχη του Sentra 103.3, απέτισαν τον δικό τους φόρο τιμής στον σταθμό, μέσω των social media. Παρακάτω, ένα δείγμα από αυτές.
Βαγγέλης Μπραουδάκης
Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια πέφτουν τίτλοι τέλους. Τα ξημερώματα της προσεχούς Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου ο Sentra θα σιγήσει και στην ίδια συχνότητα των 103,3 θα δημιουργηθεί για να εκπέμψει (από το νέο χρόνο) ένα καινούργιο αθλητικό ραδιόφωνο. Με διαφορετικό όνομα και άλλο περιεχόμενο, υπό τη διοίκηση της 24 Media (Sport 24, Contra, Huffington Post κ.ά) και τη δημοσιογραφική διεύθυνση του Παντελή Διαμαντόπουλου.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αλλά θα ήθελα να μπορούσα (εκ μέρους και όλων των εργαζομένων στον Sentra, δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικού προσωπικού) να χαιρετήσω προσωπικά τον καθένα από τους 324.000 "υγιείς αρρώστους" που μας τιμάν αδιάλειπτα με την ακρόαση και την εμπιστοσύνη τους. Και να τους πω αντίστοιχα "ευχαριστώ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ  http://www.e-tetradio.gr/article/11670/Oi-suntelestes-tou-Sentra-1033-apoxairetoun-to-stathmo

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ  http://www.e-tetradio.gr/article/11676/Baggelis-Mpraoudakis-i-egxeirisi-petuxe-o-asthenis-apebiose
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου