Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ανοίγουν την 1η Ιουλίου οι πύλες των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος



Σύναξη  ομαδαρχών και στελεχών των Κατασκηνώσεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ευχαρίστησε τα παιδιά για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της τοπικής μας  Εκκλησίας, αναφέρθηκε στο υψηλό λει­τούρ­γημα της αγωγής των νέων και κάλεσε τα στελέχη των Κατασκηνώσεων να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να συντονισθούν στην αποστολή τους, για μια επιτυχημένη κατασκηνωτική χρονιά.

Ακολούθησε διάλογος και εποικοδομητική συζήτηση. Οι ομαδάρχες έθεσαν τα ερωτήματά τους και κατέθεσαν τη δική τους εμπειρία και τις δυσκολίες πού αντιμετωπίζουν κατά την διάρκεια της Κατασκηνωτικής περιόδου.

Κατά την φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθούν 3 κατασκηνωτικές περίοδοι και θα φιλοξενηθούν δωρεάν αγόρια Δημοτικού από 1 έως 12 , αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου από 13 έως 22 και κορίτσια από 23 έως 31 Ιουλίου. Η φετινή κατασκηνωτική περίοδος είναι αφιερωμένη στο φυσικό περιβάλλον με γενικό σύνθημα «Αγαπώ τη φύση και τον Δημιουργό της». imfth.gr


ΠΗΓΗ  http://www.lamiatimes.gr/2014/06/1_29.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου