Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Αγνόησε πιτσιρικά ο Μέσι! (vds)



Εγώ το είδα και μου σπάραξε η καρδιά, πείτε μας κι εσείς τη γνώμη σας...

Βραζιλιάνοι και Αργεντινοί μπορεί να είναι... ορκισμένοι εχθροί στο χορτάρι, ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί ίνδαλμα ακόμα και για παιδάκια που μεγαλώνουν στην χώρα της σάμπας και του καφέ. Ενα εξ αυτών κατάφερε να δώσει το «παρών» στο Μαρακανά και να συνοδέψει τους παίκτες.
Με το που είδε τον Μέσι να έρχεται από τα αποδυτήρια, έφυγε από την ουρά που είχαν σχηματίσει τα παιδάκια και στήθηκε δίπλα από τους διαιτητές απλώνοντας το χέρι του για να χαιρετήσει τον Μέσι.
Μάταια όμως, καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ τον αγνόησε και χαιρέτησε μόνο τους διαιτητές αφήνοντας παγωμένο το χαμόγελο του πιτσιρικά, που μάζεψε δειλά δειλά το χέρι του και πήγε να πάρει και πάλι θέση στην ουρά. Μια κίνηση που σίγουρα θα του στοίχισε και θα 'χει να το λέει ότι βρέθηκε κοντά στον... θεό, του έδωσε το χέρι, όμως αυτός τον αγνόησε. Και δεν είναι και κανένα... πρώτο μπόι ο Μέσι να μην είδε τι γίνεται μισό μέτρο πιο κάτω από το κεφάλι του...
Βέβαια θα πει κανείς ότι δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα, ούτε μπορούμε να κρίνουμε αν είδε τον πιτσιρικά και τον προσπέρασε μιας και είναι πλάτη στον τηλεοπτικό φακό.
Δείτε το παρακάτω βίντεο για να κρίνεται κι εσείς αν όντως τον αγνόησε ή απλά δεν τον είδε...
ΠΗΓΗ: http://www.sentragoal.gr/afieroma.asp?catid=35175&subid=2&pubid=129758426#sthash.5pQKBCYd.dpuf
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου