Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ο Μπάμπης Τεννές νέος κόουτς του ΠΑΣ Λαμία 1964



Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ. Ο Μπάμπης Τεννές έχει εργαστεί σε ομάδες όλων των κατηγοριών και αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους τεχνικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Μπάμπης Τεννές γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1953 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος Ανώτατης Εμπορικής. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε στο Ρουφ, στην Καλλιθέα και στη Χαλκίδα. Στα 20 και πλέον χρόνια της προπονητικής του καριέρας έχει εργαστεί σε ομάδες όλων των Κατηγοριών και αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους τεχνικούς του ελληνικού
ποδοσφαίρου.
Ως προπονητής έχει συνεργαστεί με ουκ ολίγες ομάδες με τις οποίες διέγραψε σημαντική πορεία στις μεγάλες κατηγορίες. Στη Στερεά Ελλάδα θα δουλέψει για δεύτερη φορά καθώς το 2008 είχε αναλάβει τον Λεβαδειακό.
 Ακόμη ο Τεννές είχε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Κέρκυρας, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Καλλιθέας, του Ιαλυσού Ρόδου, του Αθηναϊκού, της Καλαμάτας, του Πανηλειακού, του Πανελευσινιακού, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Ακράτητου, του Εθνικού Αστέρα, της Παναχαϊκής, του Παναιτωλικού και της Καλλονής, ενώ έχει καθίσει και σε πάγκο κυπριακής ομάδας ως κόουτς του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου