Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Δ. Γιαννακόπουλος

Με την προοπτική να την οδηγήσει στη Super League μέσα σε τρία χρόνια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε την προεδρία της ΑΕ Σπάρτης!
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατάγεται από την Λακωνία και, προφανώς, ονειρεύεται να δει την ομάδα της πόλης να γίνεται γνωστή στον ποδοσφαιρικό χάρτη της πόλης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flynews.gr ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΑΕ Σπάρτης Δ. Νικόλαρου.
Οι δύο άνδρες, ο Σταύρος Αργειτάκος (δήμαρχος Σπάρτης) και άλλοι παράγοντες της πόλης συζήτησαν το ενδεχόμενο ανάληψης της ιδιοκτησίας της ομάδας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Αφού τον ενημέρωσαν λεπτομερώς για όλα τα θέματα της ομάδας, η συμφωνία επετεύχθη και στα πρώτα λόγια του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε σαφές ότι η ΑΕ Σπάρτης γυρίζει σελίδα από την Δευτέρα και έθεσε στόχο να την ανεβάσει στη Super League.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξάλλου, εκτός από την ομάδα ζήτησε και ενημερώθηκε από τον κ. Αργειτάκο για τα θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, τα πολιτιστικά δρώμενα, το Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο και άλλες δραστηριότητες. 


πηγη   http://www.contra.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου