Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ....

Ο Νίκος Παππάς στην Αταλάντη….
Στο παρκέ που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ, έστω αν «…τότε το σνόμπαρε…» όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής , το νέο  μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Παππάς. Ο Αταλαντιανός , μπασκετμπολίστας βρέθηκε στην γενέτειρα του με την ευκαιρία της λήξης του “ATALANTIBASKETBALL CAMP”, και μετά από πρόσκλησητου Αθλητικού Συλλόγου ΛΟΚΡΟΣ  που διοργάνωσε το κάμπ. Ο Νίκος Παππάς μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια , είχε την ευκαιρία να τα πει με πρώην συμπαίκτες του σε κεντρική καφετέρια της Αταλάντης, ενώ στο κλειστό της πόλης μίλησε με τους μικρούς μπασκετμπολίστες και τους συμβούλεψε να δουλεύουν, όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο γήπεδο , φωτογραφήθηκε μαζί τους και ..έσβησε και τα κεράκια της τούρτας που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του συλλόγου μιας και είχε τα γενέθλια του μια μέρα πρίν. Ο Νίκος Παππάς γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1990.
Να σημειώσουμε‘ότι το camp διοργάνωσε ο ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ,και διήρκησε από 1-12 Ιουλίου , συμμετείχαν 27 παιδιά και ο προπονητής Ανέστης Μάτοςπου δήλωσε ευχαριστημένος απ την προσπάθεια όλων.

Ο Νίκος Παππάς , παίζει γκαρντ έχει ύψος 1,95 πέρυσι αγωνίσθηκε με την ομάδα του Πανιωνίου και αναδείχθηκε MVP ΤΟΥ πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. έχει αγωνισθεί με την φανέλα του Πανελληνίου 2006, στην Ισπανική BILBAO ΣΤΗΝ REAL MADRID B, ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ στον ΠΑΟΚ και πέρυσι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Στο φετινό πρωτάθλημα θα φοράει την φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Πηγή: φωτο http://lokros1980.blogspot.gr   ///  http://www.ilamia.gr/ 
Ο Νίκος Παππάς στην Αταλάντη….Ο Νίκος Παππάς στην Αταλάντη….Ο Νίκος Παππάς στην Αταλάντη….
dy/>

1 σχόλιο: