Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

21 Ιουλίου γίνεται promote Greece Day - Γέμισε τα SOSIAL MEDIA με φωτογραφίες και βίντεο απο ΕΛΛΑΔΑ

Γέμισε το facebook με εικόνες της Ελλάδας: 21 Ιουλίου γίνεται promote Greece Day
Το Promote Greece είναι μία εθελοντική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου και μας καλεί στις 21 Ιουλίου να βομβαρδίσουμε τα social media με φωτογραφίες και βίντεο από την πανέμορφη Ελλάδα.
Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τις ομορφιές της χώρας μας, με τέτοιο τρόπο, έτσι...
ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Το έχουμε καταφέρει αυτό με το να ενημερώνουμε και να εμπλέκουμε τους θαυμαστές μας στις προσπάθειές μας. Δεν προωθούμε μόνο φωτογραφίες και βίντεο, αλλά οποιαδήποτε θετική είδηση για την Ελλάδα. Μάλιστα πρόσφατα κλειθήκαμε από το TEDxAthens στην εκδήλωση "Thinking Cities in the Networked Society", για να μιλήσουμε για το έργο μας, γράφουν οι ίδιοι στην σχετική ιστοσελίδα.

Το Promote Greece ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα event στο Facebook διαφορετικό από τα άλλα, το "PromoteGreece Day". Για μία μέρα, στις 21 Ιουλίου, όλοι οι Έλληνες, είτε οι ξένοι που αγαπάνε την Ελλάδα έχουνε την ευκαιρία να γίνουνε πρεσβευτές της χώρας μας. Η διαδικασία είναι απλή: απλά βομβαρδίστε τα social media και κυρίως το Facebook με φωτογραφίες και βίντεο από την πανέμορφη χώρα μας.
Μοιραστείτε το με τους φίλους και διαδώστε το. Ας διαφημίσουμε όλοι την αληθινή πλευρά της χώρας μας. Ας γίνουμε μία γροθιά σε αυτή την προσπάθεια.
Η 21η Ιουλίου είναι η μέρα για την Ελλάδα μας.
Για οποιαδήποτε περεταίρω διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας . Περισσότερες πληροφορίες, όπως κια την σελίδα της εκδήλωσης θα βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook facebook.com/PromoteGreece, γράφουν.






dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου