Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών σε τμήματα του οδικού άξονα ΠΑΘΕ Φθιώτιδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης αρμών σε τμήματα του οδικού άξονα ΠΑΘΕ Φθιώτιδας
Ανακοινώνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης των αρμών συστολής - διαστολής στον οδικό άξονα ΠΑΘΕ του Νομού Φθιώτιδας, κατά το χρονικό διάστημα από 20-06-2012 έως και 31-07-2012, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπές και περιορισμούς της κυκλοφορίας. Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν συγκεκριμένα τα τμήματα από:
την 199,570 χ/θ έως την 199,590 χ/θ (γέφυρα Μπράλου) και
την 201,720 χ/θ έως την 201,845 χ/θ (γέφυρα Σπερχειού). 


Σημειώνεται ότι η εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών θα γίνει τμηματικά σε τέσσερις φάσεις και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν ως εξής:

Η Α΄ Φάση κατασκευής περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης των αρμών της γέφυρας του Μπράλου, στον κλάδο με κατεύθυνση προς Λαμία σε δύο τμήματα. Το πρώτο τμήμα θα γίνει με κλείσιμο της αριστερής λωρίδας και το δεύτερο με κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας.
Η Β΄ Φάση κατασκευής περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης των αρμών της γέφυρας του Σπερχειού, στον κλάδο με κατεύθυνση προς Λαμία σε δύο τμήματα. Το πρώτο τμήμα θα γίνει με κλείσιμο της αριστερής λωρίδας και το δεύτερο με κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας.
Η Γ΄ Φάση κατασκευής περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης των αρμών της γέφυρας του Σπερχειού, στον κλάδο με κατεύθυνση προς Αθήνα σε δύο τμήματα. Το πρώτο τμήμα θα γίνει με κλείσιμο της αριστερής λωρίδας και το δεύτερο με κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας.
Η Δ΄ Φάση κατασκευής περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης των αρμών της γέφυρας του Μπράλου, στον κλάδο με κατεύθυνση προς Αθήνα σε δύο τμήματα. Το πρώτο τμήμα θα γίνει με κλείσιμο της αριστερής λωρίδας και το δεύτερο με κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας.

Η εκτέλεση των εργασιών θα περιορίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, με διαδοχικό αποκλεισμό από την κυκλοφορία, μέσω κατάλληλης σήμανσης των λωρίδων κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, σε μήκος ανάλογο των εργασιών και σε κάθε περίπτωση μικρότερο του ενός χιλιομέτρου.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου