Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ - 14/7/2012


14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ Δ ΙΑΠΛΟΥΣ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙ ΔΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩ ΝΑ
Ο Δήμος Στυλίδας (Ανατολική Φθιώτιδα), προκηρύσσει τον 14ο ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΔΙΑΠΛΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ σε συνεργασία με τον Δ ήμο Μωλου/Αγ.Κωνσταντίνου (Καμμένα Βούρλα) και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012. Κολυμβητικός μαραθώνιος με φόντο την όμορφη Εύβοια, θεωρείται ένας όμορφος αγώνας με αρκετές δυσκολίες. Ο Μαλιακός βρίσκεται ανάμεσα στην Φθιώτιδα και την Εύβοια και συνδέεται βόρεια και νότια με το Αιγαίο. Η πρόσβαση στις Ράχες, (Δήμος Στυλίδας, (τερματισμός αγώνα) και στα Καμμένα Βούρλα, ήμος Μώλου/Αγ.Κωνσταντίνου, (αφετηρία αγώνα), είναι εύκολη καθώς και οι δυο Δήμοι διασχίζονται από την Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.
Η απόλυτη ελευθερία, η θέληση, η επιμονή, (η μοναχικότητα), η επαφή με τη φύση, η ομορφιά και πολλά άλλα εκφράζουν τους αθλητές που θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Οι κολυμβητές θα διανύσουν την απόσταση των 6 ναυτικών μιλίων χωρίς πτερύγια ή άλλα βοηθητικά μέσα πλεύσης. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος κολυμβητές/τριες απ’ όλον τον κόσμο. Ο αριθμός τους δεν μπορεί να ξεπερνά τους δεκαοχτώ (18).
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον παραπάνω αριθμό, η επιλογή των συμμετοχόντων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή με βάση την εμπειρία των αθλητών, την συμμετοχή τους σε παλαιότερες διοργανώσεις, τις επιδόσεις τους, καθώς και την ανάγκη διατήρησης του διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα. Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΧΙΝΑΙ ΩΝ μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, με
• ταχυδρομείο, στη διεύθυνση Δ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΧΙΝΑΙΩ Ν, ΡΑΧΕΣ ΦΘΙΩ ΤΙ ΔΟΣ, Τ.Κ 35300, με την ένδειξη «για τον 14ο ΙΕΘΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΔΙΑΠΛΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ»
• FAX, στο 2238031016,
• e-mail, στο di.dora.deco@gmail.com.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι υγιείς, πράγμα που πιστοποιείται από την πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση που θα προσκομίσουν απαραιτήτως στους διοργανωτές, με την άφιξή τους. Επισημαίνεται οτι ο αθλητής που δεν θα προσκομίσει ιατρική βεβαίωση και δεν αποδεχτεί την αποποίηση ευθύνης, δεν θα συμμετάσχει ακόμη κι αν έχει προεπιλεγεί και ήδη προσέλθει, και θα επιβαρυνθεί τα έξοδα διαμονής του. ΟΡΓΑΝ ΣΗ Την διοργάνωση του 14ου ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΙΑΠΛΟΥ του ΜΑΛΙΑΚΟΥ έχει ο ήμος Στυλίδας (Ράχες) σε συνεργασία με τον ήμο Μώλου/Αγ.Κωνσταντίνου (Καμμένα Βούρλα).
Με την άφιξη των κολυμβητών, θα τους διανεμηθεί ο κανονισμός του αγώνα και θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ-Δ ΙΑ ΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, στο σημείο που έχει ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή, στα Καμμένα Βούρλα. Η διαδρομή είναι 11.112 μέτρα ή 6 ναυτικά μίλια. Ο αγώνας ολοκληρώνεται 2 ώρες μετά την άφιξη του πρώτου αθλητή, στην παραλία Ραχών. ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο Μαλιακός Κόλπος συνήθως δεν έχει μεγάλους κυματισμούς. Τα νερά του είναι ζεστά. Στον κόλπο δεν έχουν εμφανισθεί μεγάλα ψάρια, παρά μόνο κοπάδια δελφινιών. Οι άνεμοι τους καλοκαιρινούς μήνες πνέουν ασθενείς έως μέτριοι και κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Τα ρεύματα που επικρατούν στην θαλάσσια διαδρομή του διάπλου είναι μικρά και εξαρτώνται από την ώρα και την εποχή. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δεν προβλέπεται να ξεπερνούν το μισό μίλι καθέτως της διαδρομής.
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Η φιλοξενία των κολυμβητών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, αρχίζει το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιουλίου, με την άφιξη τους, και τερματίζεται το απόγευμα του Σαββάτου. Η διαμονή και η διατροφή του εκάστου συμμετέχοντος και ενός συνοδού του, καλύπτεται απο την Οργανωτική Επιτροπή.
***Ενδεχόμενες τροποποιήσεις από την Οργανωτική Επιτροπή, θα ανακοινωθούν εγκαίρως.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της ημοτικής ενότητας Εχιναίων , Τηλ:22380-31233, Fax:22380-31016 καθώς και με την κ. Ανδρούτσου ώρα τηλ: 6976010669 e-mail: di.dora.deco@gmail.com.
Η ΟΡΓΑΝΩ ΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 14ου ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΠΛΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙ ΔΑΣ
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου