Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΞΥΝΙΑΔΑ ΔΟΜΟΚΟΥ: Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....

Θέμα γοήτρου πλέον είναι για την ελληνική αστυνομία τα πολλά περιστατικά ληστειών που καταγράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και δίνουν την εικόνα ότι στην περιοχή αυτή κράτος είναι το οργανωμένο έγκλημα!
Δεν περνάει μέρα και να μην καταγγέλλεται και  μια η και δυο  ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δομοκού οπού υποτίθεται ότι υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση λήγω και της λειτουργίας του σωφρονιστικού καταστήματος.
Κι όμως οι κακοποιοί  λες και έχουν βαλθεί να εξευτελίσουν το συντεταγμένο  κράτος κατά τρόπο  θρασύ και προκλητικό επιδίδονται  συστηματικά σε ληστείες στις όποιες δεν είναι μονό ότι  αποκομίζουν σημαντικά χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας αλλά προχωρούν και σε βαρβαρότητες σε βάρος των θυμάτων τους ,απροστάτευτων ελλήνων πολιτών.
Το τελευταίο περιστατικό καταγράφτηκε σήμερα ξημερώματα Σαββάτου,
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε (5) αγνώστων δραστών, για ένοπλη ληστεία σήμερα (23-06-2012) νωρίς το πρωί, σε βάροςμίας οικογένειας ημεδαπών, στην οικία τους, στην περιοχή Ξυνιάδος Δομοκού Φθιώτιδας. 
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 03:30΄τα ξημερώματα, οι πέντε δράστες φορώντας κουκούλες, εισήλθαν από ανασφάλιστη πίσω πόρτα στην οικία της οικογένειας και με την απειλή μακρύκανου όπλου, περιστρόφου και μαχαιριού, που κρατούσαν οι τρεις από αυτούς, ακινητοποίησαν τον 57χρονο ιδιοκτήτη, την 55χρονη σύζυγό του και την 31χρονη κόρη τους.
Στη συνέχεια οι δράστες, με την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος τους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (15.000) περίπου ευρώ, διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα απροσδιόριστης μέχρι στιγμής αξίας, καθώς και διάφορα βιβλιάρια καταθέσεων και μπλοκ επιταγών τραπέζης.
Κατά την διάρκεια της ληστείας, οι παθόντες κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τον συναγερμό της οικίας, με αποτέλεσμα την άτακτη φυγή των δραστώνπρος άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ενεργώντας αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Από τους αστυνομικούς βρέθηκε στη εξωτερική σκάλα της οικίας και κατασχέθηκε ένα περίστροφο (πιθανόν κρότου), το οποίο έπεσε από τους δράστες κατά την άτακτη διαφυγή τους και θα σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.


ΠΗΓΗ    http://lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου