Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αποθέωσαν τον Γκάλη στην Καλλιθέα (photos) στην γιορτή του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (20/05) το τουρνουά «Ανδρέας Μιαούλης» του Ικάρου Καλλιθέας με τα παιδιά που έδωσαν το παρών να αποθεώνουν τον Νίκο Γκάλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ικάρου αναφέρει…
«Εκπληκτικές ήταν οι στιγμές που έλαβαν χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου κατά την τελετή λήξης του τουρνουά «Ανδρέας Μιαούλης» του Ικάρου Καλλιθέας. Το γήπεδο ξεχείλιζε από κόσμο που αποθέωσε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών Νίκο Γκάλη, αλλά και τους σπουδαίους ανθρώπους από τον χώρο του μπάσκετ που τιμήθηκαν από τον Ίκαρο.
«Αξίζουν πολλά συγχατητήρια στον κόσμο, ο οποίος κάθε χρόνο καταφέρνει να διοργανώνει αυτό το τουρνουά με επιτυχία και να μαζεύει τόσο κόσμο και ιδιαίτερα τόσα πολλά νέα παιδιά», είπε ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος βράβευσε τον σπουδαίο Άγγελο Κορωνιό για την μεγάλη του προσφορά στο μπάσκετ.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Ιωαννίδης τίμησε τον Νίκο Οικονόμου και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος τον Δήμο Ντικούδη. «Μπράβο στον Ίκαρο που μαζεύει τόσα πολλά παιδιά και είναι ένα σωματείο πρότυπο για το μπάσκετ», ανέφερε ο Λαρισαίος φόργουορντ.
Ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης βράβευσε τον αειθαλή Τζαννή Σταυρόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε και τη φετινή σεζόν στον Αετό Καλλιθέας, ενώ ο Άγγελος Κορωνιός παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον «τίμιο γίγαντα» Αργύρη Καμπούρη.
Ο πρόεδρος του ΟΝΑ Καλλιθέας Δημήτρης Μαργωμένος τίμησε τον γενικό γραμματέα της ΕΣΚΑΝΑ κύριο Λυμπεράτο, ενώ δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις σπουδαίων αθλητών εκτός μπάσκετ. Η Μιρέλα Μανιάνη τιμήθηκε από την διευθύντρια μάρκετινγκ της (χορηγού εταιρίας της εκδήλωσης) «Olympic Air» κυρία Σωτηριάδου και ο Νίκος Γκάλης βράβευσε τον προπονητή της Εθνικής πόλο Γιώργο Μορφέση. «Είναι ξεχωριστή τιμή να παίρνεις έναν βραβείο από έναν αθλητή που έχει γράψει ιστορία σαν τον Νίκο Γκάλη», είπε εμφανώς συγκινημένος ο κύριος Μορφέσης».
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου