Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πωλείται το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου....


Στα 5 εκατ. ευρώ εκτιμάται η αξία της ιστορικής μονοκατοικίας...

Πωλητήριο στην πολυτελή μονοκατοικία όπου ζούσε μέχρι πρότινος η οικογένεια Μητροπάνου μπήκε πριν από λίγες μέρες. Η χήρα του αξέχαστου τραγουδιστή Βένια και οι.. δύο τους κόρες, Αναστασία και Μυρσίνη, μετακομίζουν από το Ψυχικό στο Κολωνάκι εφόσον πλέον το σπίτι διατίθεται προς πώληση.

Εκεί πάντως, ο Δημήτρης Μητροπάνος ζούσε τα τελευταία χρόνια ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του και κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Η αρχική τιμή αγοράς φτάνει τα 5.000.000 ευρώ και ήδη, σύμφωνα με τη real έχουν αρχίσει να δείχνουν ενδιαφέρον πολλοί επίδοξοι αγοραστές.

Το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου βρίσκεται δίπλα στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό και χτίστηκε γύρω στο 1950, ωστόσο ανακαινίστηκε πλήρως πριν από τέσσερα χρόνια, με τη διακόσμηση να φέρει τη σφραγίδα της Βένιας Μητροπάνου.

Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ και δωμάτια για το προσωπικό, ενώ το ισόγειο χαρακτηρίζεται από το άνετο καθιστικό, στο οποίο ο Δημήτρης Μητροπάνος και η σύζυγος του υποδέχονταν τους φίλους τους, τις εποχές που στο σπίτι ακούγονταν μόνο γέλια και τραγούδια.
 

ΠΗΓΗ   newsbeast.gr   ---   http://nonews-news.blogspot.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου