Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ : Θ. Μικρούτσικος-Χ. Θηβαίος- Μ. Πασχαλίδης !!!!


Ο
Θάνος Μικρούτσικος συναντά τον Χρήστο Θηβαίο και τον Μίλτο Πασχαλίδη την Τρίτη 30 Αυγούστου και ώρα 21.30 στη σκηνή του Αρχαίου Ωδείου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2011, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, και υπόσχονται μια αξέχαστη νύχτα.
Δημιουργοί διαφορετικών γενιών, συναντιούνται επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας τους. Κύριος άξονας τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, από τα πολιτικά, επίκαιρα όσο ποτέ, μέχρι την Πιρόγα (Ερωτικό), τη Ρόζα και τον Άμλετ Της Σελήνης. Παράλληλα, ο Χρήστος Θηβαίος, σημαντικός ερμηνευτής του έργου του Θάνου Μικρούτσικου, θα παρουσιάσει τραγούδια που έχει σφραγίσει με την χαρακτηριστική φωνή του, από το δικό του «Ημερολόγιο» μέχρι την «Μικρή Πατρίδα» και το «Πόσο Πολύ Σ' Αγάπησα (Αγάπη)». Ο Μίλτος Πασχαλίδης, χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της γενιάς των τραγουδοποιών, ερμηνεύει τραγούδια της δισκογραφίας του, όπως η «Φωτιά Μου» και το «Στα Είπα Όλα», αλλά και επιλογές από τα αγαπημένα του τραγούδια από το έργο του Θάνου Μικρούτσικου.
Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος, τα τραγούδια σε ποίηση Νίκου Καββαδία, όπου ο καθένας από τους τρεις καλλιτέχνες επιλέγει και ερμηνεύει τα τραγούδια που αγαπά περισσότερο από το «Σταυρό Του Νότου» και τις «Γραμμές Των Οριζόντων».
Τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Μίλτο Πασχαλίδη, συνοδεύουν επί σκηνής η εντυπωσιακά ταλαντούχα νεαρή ερμηνεύτρια, Άννα Λινάρδου, ο πιο σύνθετος Έλληνας μουσικός στο πνευστά, ο Θύμιος Παπαδόπουλος και ο σπουδαιότερος δεξιοτέχνης του πιάνου της νέας γενιάς, ο Θοδωρής Οικονόμου.
Ηχοληψία: Γιώργος Κορρές, Φωτισμοί: Γιώργος Κλαδούρης
Οργάνωση παραγωγής : Σταμάτης Στεβής & CRICOS
Εισιτήρια: Προπώληση: 15€ / Ταμείο: 18€
Προπώληση στα Musical, Discover και Οπτικά Καραμούζης

πηγη   http://www.dete.gr

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου