Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ξεκίνησαν Αχιλλέας Δομοκού και Στυλίδα !!!!


altΔύο από τις ομάδες, που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Φθιώτιδας, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με όνειρα και αισιοδοξία. Ο 
λόγος για τον Αχιλλέα Δομοκού και τη Στυλίδα.
Στο Δομοκό προπονητής ανέλαβε ο Σπύρος Λέντας, ο οποίος την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Φωκίδας με τον Διαγόρα Πολυδρόσου. Οι άνθρωποι του Αχιλλέα δεν απογοητεύτηκαν από την απώλεια του τίτλου και φέτος ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό μέτωπο.

Στον Αχιλλέα Δομοκού θα αγωνίζονται οι Καλύβας, Βιτζέκας, Χανής (από Αγρότη Λιανοκλαδίου), Κοκονδύνης, Γ.Παπαϊωάννου (από Ένωση 2010), Λέντας (από Απρόπυργο), Καυκιάς (από Ελευθερούπολη), Αναστασίου, Ντότσικας, Παππάς (από Α.Σ.Λαμία).


alt
Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε και η Στυλίδα. Η ομάδα του λιμανιού επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο του φθιωτικού ποδοσφαίρου με όπλο την εμπειρία του προπονητή της, Ντράγκαν Μίτροβιτς (θα έχει στο πλευρό του το Νίκο Αποστόλου), το καλό έμψυχο δυναμικό, τη νέα ισχυρή διοίκηση και φυσικά τον κόσμο της.

Η Στυλίδα έκανε δυνατό μεταγραφικό "μπάσιμο". Απέκτησε τους Μπούσιο (από Εθνικό Κομποτάδων), Χρ.Βέλλιο, Επίσκοπο, Τσιλίκα (από Ένωση 2010), Κουφιώτη, Κραββαρίτη (από Αγρότη Λιανοκλαδίου) και το νεαρό Καραντάθα (από Α.Σ.Λαμία).


πηγη   http://www.lamiastar.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου