Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Makedoniki

Ιστορία

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑΘΜΟΙ:
1972: Έτος ίδρυσης της εταιρείας από τον Βλάσση Χαλβατζή
1980: Εγκατάσταση της εταιρείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, Αττικής
1989-1991Ανάληψη διοικητικών καθηκόντων από τους γιούς του ιδρυτή Βασίλη & Λεωνίδα Χαλβατζή. Το διοικητικό αυτό σχήμα συνεχίζει ως σήμερα.
1993: Εγκατάσταση της πρώτης παραγωγικής μονάδας σε μιά έκταση 2.000 τμ.  στον Ασπρόπυργο Αττικής
1997: Μετεγκατάσταση της αρχικής παραγωγικής μονάδας στην περιοχή Ριζό Σκύδρας σε μια έκταση 25,000 τμ. Στην περιοχή αυτή η εταιρεία συνεχίζει τη λειτουργία της ως σήμερα.
1998: Η εταιρεία αναπτύσσει νέες γραμμές παραγωγής στην κονσερβοποίηση έτοιμων φαγητών και οπωροκηπευτικών με την επωνυμία «ΑΙΓΑΙΟ».
2004: Έναρξη εξαγωγικών δραστηριοτήτων της εταιρείας με όχημα τη μαρμελάδα Bonjour
2006: Με την επίβλεψη της Lloyd’s Register ΑΕ η Μακεδονική ΑΒΕΕ πιστοποιείται με πιστοποιητικά ποιότητας ISO 22000: 2005, BRC, IFS
2007: Εγκατάσταση νέας γραμμή παραγωγής για την παραγωγή της πρώτης μαρμελάδας χωρίς συντηρητικά σε νέα πολυστρωματική συσκευασία PP/EVOH/PP Εγκατάσταση νέας γραμμή παραγωγής για την παραγωγή της πρώτης μαρμελάδας χωρίς συντηρητικά σε νέα πολυστρωματική συσκευασία PP/EVOH/PP 
2011: Λανσάρισμα της νέας καινοτόμας σειράς Ελληνικά Λαχανικά στον ατμό ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
e-mail:  makedoniki@makedoniki.gr
ΕΔΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ 81
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ.Κ. 15125
ΤΗΛ: 210 5325061-2
FAX: 210 5325063
EΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
5ο χλμ. Σκύδρας – Βέροιας
Τ.Κ. 58500
ΤΗΛ: 23810 71438-9

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου