Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Η τεχνολογία βρίσκει εμπόδια στο συνδικαλισμό

citymobil2

Η είδηση ότι η INTERAMERICAN και η Anytime ασφάλισαν για πρώτη φορά λεωφορεία χωρίς οδηγό στην Ελλάδα θα έλεγε κανείς ότι δίνει μία γεύση από το μέλλον, καθώς η τεχνολογία ενσωματώνεται ολοένα περισσότερο στην καθημερινότητά μας.
Πόσω μάλλον, όταν η συγκεκριμένη είδηση δεν αφορά σε κάποιο από τα ακριβά προάστια της Αθήνας αλλά στην πιλοτική εφαρμογή του πρωτοποριακού έργου «CityMobil2» στα Τρίκαλα και σε άλλες 4 ευρωπαϊκές πόλεις, όπου οι συγκοινωνίες διεξάγονται με αυτοκινούμενα οχήματα.
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσαν να μην υπάρξουν αντιδράσεις, όπως συμβαίνει με κάθε νέο εγχείρημα που αλλάζει τα καθιερωμένα. Τα μέλη του κινήματος Μέτωπο Λαού πραγματοποίησαν σύσκεψη για το θέμα και αποφάσισαν ότι το εγχείρημα πρέπει να σταματήσει.
Γιατί; Επειδή πολύ απλά υποστηρίζουν ότι δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στους πολίτες των Τρικάλων και ότι κάνει μόνο ζημιά στην πόλη.
Σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη του Μετώπου Λαού υποστηρίζουν ότι μήνες τώρα το πιλοτικό πρόγραμμα προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην πόλη και αποτελεί κίνηση εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού των πολιτών και τίποτα παραπάνω. Χαρακτηρίζουν μάλιστα «ανεκδιήγητο» και «απαράδεκτο» το πρόγραμμα.
Με τέτοιες αντιδράσεις, μάλλον η τεχνολογία θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα της Ελλάδας…
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου