Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

«Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. (ΦΩΤΟ)

20102015 agios artemios_005

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, πραγματοποιήθηκε το πρωί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης – Υποστράτηγος ε.α.Νεκτάριος Κιούλος.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή, ενώ ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλήςκαι ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας απηύθυναν χαιρετισμούς.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Νομικός Σύμβουλος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Παππάς, καθώς και ο διευθυντής του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Βασίλης Μαστρογιάννης.
Επίσης, παρέστησαν οι πρώην Υπουργοί Νικόλαος Γκελεστάθης και Ελευθέριος Οικονόμου, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτές της «Νέας Δημοκρατίας» Αναστάσιος Δημοσχάκης καιΔημήτριος Κυριαζίδης, ο βουλευτής του κόμματος «Το Ποτάμι» Γιώργος Μαυρωτάς, ο βουλευτής του «Κουμμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος» Χρήστος Κατσώτης και ο διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Βασίλης Τρίκας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ο Αρχηγός του Γ.Ε.ΕΘ.Α. Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Β’ Υπαρχηγός του Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Αλέξανδρος Οικονόμου, εκπρόσωποι της Ηγεσίας του Γ.Ε.Ν. και Γ.Ε.Α., ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ΑντιστράτηγοςΒασίλειος Παπαγεωργίου και εκπρόσωπος της Ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου